Te megiszod a kávét és a bort, ő egy vászonra keni: hihetetlen a végeredmény

Ami iható és színe van, abból ez a művész gyönyörű képet alkot.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek
Ami iható és színe van, abból ez a művész gyönyörű képet alkot.

Bizony, legtöbbünknek jólesik egy finom kávé vagy egy aromás rozé, de van, aki nem csak frissítőként gondol a kellemes italokra.

Ez a fiatal ír művész Adél néven fest, és gyakorlatilag mindent felken a vászonra, amit meg lehet inni. Ezzel a technikával olyan képeket készít, amelyek egy komoly művészi galériában is megállnák a helyüket.

Jöhet a sör, bor, kávé vagy tea

A kortárs képzőművész kalligráfiát is tanult, és eleinte olajfestményeket és akvarellt festett. Nem áll távol tőle a popkultúra, de a művészet minden ágában kísérletezik. Emiatt formabontó és egyben szórakoztató technikákat is kipróbál. Így született meg az ötlet, hogy kedvenc italait használja festékként: alapanyag lett a vörösbor és a kávé, utóbbiból erősre főzött és nem tejes változatot kell használni, írja Facebook-oldalán a művész. A teát nagyon sokáig érdemes áztatni, hogy markáns színe legyen, és mivel ír hölgyről van szó, persze a Guinness sem maradhat ki az alkotói eszköztárból.

Nézd meg Adelas Art képeit, milyen látványos és egyedi festmények születnek egy kreatív ötletből!

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

képek: www.facebook.com/adelasart

Ezt is szeretjük