Férfi Hold-horoszkóp

Mi a pasi legsebezhetőbb pontja?

Az erősebb nem képviselőinek is akadnak gyenge pontjaik. Az érzelmek bolygója, a Hold fellebbenti a fátylat.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A férfiak sem mindig erősek, bizonyos helyzeteket pedig különösen rosszul élnek meg - ha nem is feltétlenül mutatják ki. Az érzelmek világát jelképező planéta, a Hold azonban sok mindent elárul róluk.

Olvasd el Hold-horoszkópunkat, és feltárul előtted kedvesed legbensőbb világa. Ha pedig tisztában vagy gyenge pontjával, sok párkapcsolati problémától megkímélheted őt és magadat egyaránt.

Nem tudod, melyik állatövi jegyben áll a Holdja? Számold ki horoszkópkészítő programunk segítségével! Kattints ide! »

Kos

Lételeme, hogy minden kesztyűt felvegyen, és keresi a kihívásokat, melyek révén bebizonyíthatja, valódi férfi. Rendkívül rossz néven veszi, ha fékezni, csillapítani próbálod - különösen, ha a fentiek kapcsán nyílt vitába bocsátkozol, illetve kritikus hangot ütsz meg vele szemben. Ugyanis dacára a látszanak ez a férfi nagyon is érzékeny. Konfliktushelyzetben aztán előszeretettel fenyegetőzik azzal, hogy új társ után néz, bár leginkább magának próbál ily módon hízelegni.

Bika

A Hold-horoszkóp szerint fogékony a földi örömök iránt, ami erős szexuális energiáiban is megnyilvánul. Kitartó és türelmes szerető, igaz, hogy - mint az élet minden területén - az ágyban is a letisztultságot és kiszámíthatóságot részesíti előnyben. A fentiek fényében nem túl meglepő, hogy különösen rosszul éli meg, ha megfosztod ettől az élvezettől. A szexmegvonás - mint stratégia - egyébként sem igazán célravezető, a Bika-Holddal rendelkező férfi esetében kifejezetten tiltólistás.

Ikrek

Az Ikrek jegyében elhelyezkedő Hold miatt lételeme a változatosság és a mozgékonyság, aminek viszont feltétele, hogy bizonyos fokig független maradhasson. Így aztán különösképpen rosszul éli meg, ha beszűkülni látja az életterét - ez esetben általában menekülőre fogja, nem ritkán anélkül, hogy lépése hosszabb távú következményeit mérlegelné. Hasonlóképpen bántó számára, ha megkérdőjelezed intellektuális képességeit, illetve széleskörű tájékozottságát.

Rák

A Hold-horoszkóp szerint erőssége a lelki mélység, és fokozottan vágyik rá, hogy elfogadják olyannak, amilyen. Leginkább azzal sebezheted meg, ha száraz és tárgyilagos módon boncolgatni kezded az álmait, illetve, ha érzelmei lágyságán viccelődsz. A megértés hiányaként értékeli azt is, ha elvárod tőle, hogy álljon végre a sarkára, netán olyasfajta ambíciókra ösztökéled, melyeket nem érez a magáénak. Ilyenkor vonakodva bár, de előbb-utóbb felveszi a kesztyűt, ha azonban sokszor kerül ebbe a helyzetbe, odébbáll.

Oroszlán

Karizmatikus személyiség, aki meleg szívéből és veleszületett nagyvonalúságából fakadóan igyekszik elhalmozni minden földi jóval. Talán hálát nem vár mindezért, de jólesik neki, ha felnézel rá. Ennek hiányában büszkeségében megalázva érzi magát - olyannyira, hogy szükségesnek láthatja bebizonyítani, más nők mennyire odáig vannak érte. A Hold-horoszkóp szerint sértésként éli meg azt is, ha nem méltányolod kellőképpen szexuális teljesítményét, a kritikát pedig minden téren rosszul tűri.

Szűz

A Szűz minden körülmények között a tökéletességre törekszik. Számára magától értetődő, hogy a megállapodásokat be kell tartani, ezért különösen rosszul éli meg, ha eltérsz attól, amiben korábban - kimondva vagy hallgatólagosan - megegyeztetek. Mélyen megbántódik akkor is, ha felemlegeted élénknek éppen nem nevezhető fantáziáját, illetve túlzott rendszeretetén élcelődsz. Válaszképp felsorolhatja mindazon veled kapcsolatos kritikai észrevételeit, melyeket addig magába fojtott.

Mérleg

Köszönhetően a Mérleg jegyében elhelyezkedő Holdnak, a pasinak remek érzéke van az szépség és általában a kiegyensúlyozottság iránt. Ez a fajta kifinomultság minden megnyilvánulását áthatja: a párkapcsolat szellemi-lelki és esztétikai síkja is fontosabb lehet számára a testi szerelemnél. Leginkább azzal sértheted meg, ha kritizálod az ízlését, illetve megpróbálod ráerőltetni a magadét. A Hold-horoszkóp szerint hasonlóképpen negatívan éli meg, ha gyors döntéshozatalra kényszeríted, utána pedig még számon is kéred rajta.

Skorpió

A Skorpió jegyében elhelyezkedő Hold intenzív szexuális energiákkal ruházza fel a férfit. Olyannyira, hogy a testiséget bizonyos fokig az önmegvalósítás egyik formájaként éli meg. Mindemellett az ágyban előszeretettel vet be addig még nem próbált pózokat és segédeszközöket, nem egyszer tabukat döntögetve. Semmivel sem tudod úgy megbántani, mint azzal, ha húzódozol az együttlétektől, és nemet mondasz különböző újító javaslataira - ilyenkor úgy érzi, férfiként és emberként egyaránt visszautasítod.

Nyilas

A Nyilas fő erőssége széles látókörében és hitében rejlik. A lehetőségekhez képest még leghétköznapibb megnyilvánulásai révén is igyekszik valamiféle magasabb rendű eszmét vagy célt szolgálni. Így aztán különösen érzékenyen érinti, ha kétségbe vonod szándékai nemességét, illetve bármilyen téren bizalmatlansággal viseltetsz iránta - hiszen ő mindig legjobb meggyőződése szerint beszél és cselekszik. Rosszul éli meg azt is, ha nem tudhatja magáénak a támogatásodat különböző magasztos céljaiban.

Bak

A Bak jegyében elhelyezkedő Hold állhatatossá teszi: az élet minden területén roppant megbízható, párkapcsolatban élve pedig különösen távol áll tőle a csapongás. Ezért aztán mélyen megbántódik, amikor kétségbe vonod hűségét, vagy bármilyen vonatkozásban megbízhatatlansággal vádolod. Hasonlóképpen rosszul éli meg, ha úgy érzi, nem méltányolod kellőképpen mindazon erőfeszítéseit, melyeket kettőtök érdekében tesz.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Vízöntő

Szabad gondolkodású, nyitott ember, aki az élet minden területén az újat, esetenként a meglepőt részesíti előnyben, elvetve a jól bejáratott sémákat. Mindehhez nagyfokú szabadságszeretet párosul - a Vízöntő jegyében elhelyezkedő Hold miatt. Így aztán különösen rosszul érinti, ha sablonokba próbálod kényszeríteni, elvárva tőle, hogy minden tekintetben megfeleljen a köztudatban élő ideális társnak. Ennél jobban csak azzal sértheted meg, ha életfelfogását morális alapokon bírálod.

Halak

A Hold-horoszkóp szerint erősségei közé tartozik az együttérzés, az odaadás és a meglepően éles, megbízható ösztön - a gyakorlati érzéket igénylő ügyekben azonban nehezen boldogul. Sebezhetőségéből adódóan bántja, ha nem veszed komolyan mély érzéseit, és különböző rideg tényekkel előhozakodva próbálsz valamiféle racionalitást kicsikarni belőle. Ugyanígy személyes sértésként éli meg azt is, ha életrevalóságra neveled, nála ambiciózusabb férfiakat állítva elé példaként.

Ezt is szeretjük