Hogyan hazudik a pasi?

Csillagjegye elárulja!

Csakúgy, mint a nők, a férfiak is hajlamosak kisebb füllentésekre, esetleg orbitális hazugságokra is. De nem mindegy, milyen célból teszik.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Itt az idő, hogy megismerd a pasid! Hajlamos a füllentésekre vagy inkább kegyetlenül őszinte? A csillagjegye alapján megtudhatod az igazságot!

Sztárok az Oroszlán jegyében

Nézegess képeket!

Elolvasom

Kos (III. 21 - IV. 20.)

A széptevés, a nagyotmondás nem az ő stílusa. Legtöbbször nem is az a baj vele, hogy füllent, inkább az, hogy kegyetlenül őszinte. Ami a szívén, az a száján típus, de sokszor tesz kétértelmű megjegyzéseket is, amiből több mindenre lehet következtetni. Ha viszont kettős életről van szó, azaz arról, hogyan találjon alibit párja előtt egy titkos randevúra, módszerét iskolában taníthatná. Szemrebbenés nélkül meséli el a hosszú hétvégés szakmai konferencia előadásait, mikor valójában egy másik hölgyet tanulmányozott elég részletesen.

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Gyűlöli a hazugságot, ezért sosem nagyítaná érdemeit azért, hogy egy nőt meghódítson. Számára fontosak az őszinte érzelmek, csak így kezdeményez kapcsolatot. Az igazmondást párjától is elvárja, és a legkisebb füllentés után is hosszú mosolyszünetet tart. Egyetlen helyzetben állít valótlan dolgokat: amikor valakiből ki akar szedni valamit. Briliáns elméjének köszönhetően bárkit lebuktat bármilyen hazugságban, és a valódi információk érdekében néha ő is képes füllenteni.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Az Ikrek férfi történeteiben általában mindent el kell osztani kettővel. A lódítás a hobbija, életét pedig olyan tehetséggel színezi ki, hogy az már-már Monet-i stílust ölt. Bár élete legtöbbször valóban kalandos és érdekes, ő mindig rá tud tenni egy lapáttal a figyelemfelkeltés érdekében. Hasonlóan leleményes a párhuzamos kapcsolatok fenntartásában is: lebukástól nem csak szerencséje, de mindig hihető és látszólag alátámasztott alibijei is megvédik.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

A Rák pasi aduásza, hogy amíg a többiek szemében ott van a hamisság, az ebben a jegyben született pasiról sosem gondolnád, hogy becsapna. Csak akkor döbbensz rá, mennyire az orrodnál fogva vezetett, amikor már megtette. Bár őszintének tűnik, mindig van egy féltett titka, egy elhallgatott információja. Az a legfőbb probléma vele, hogy legtöbbször saját magának is hazudik. Mivel hangulata eléggé ingadozó, a hazugságokhoz való hozzáállása úgy változik, ahogy aznap épp felkelt.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

A hazugság és az Oroszlán férfi kapcsolatában ugyanaz az elv érvényesül, mint egész életében: mindent a cél érdekében! Ha szeretne meghódítani egy hölgyet, nemcsak hamiskás mosolyát veti be, hanem a csillagokat is lehazudná az égről. Azért is annyira megnyerő, mert tudja, hogy a nők imádják a dicséretet, így nem is fukarkodik a néha előre begyakorolt bókokkal. A füllentést olyan természetesen műveli, hogy azt már sokszor nem is lehet annak nevezni.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Ha lehet ilyet mondani, a Szűz férfival talán az az egyetlen probléma, hogy nem tud hazudni. Még édes kis füllentésre is képtelen. Így például a klasszikus Jól áll az új nadrágom? kezdetű kérdésre is előfordulhat, hogy a Nem! Nagy benne feneked! válasz érkezik. Bár érzelmeit ritkán fejezi ki, ha hozott egy döntést, azt kertelés nélkül elmondja. A hazugság egyetlen szinten fér bele az életébe: felizgatják a tiltott viszonyok, ha mások előtt titkolnia kell szerelmét.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Nem mintha sztereotípiákban gondolkodnánk, de az ebben a jegyben születettek többsége olyan folyékonyan hazudik, mintha papírról olvasná - nem csoda, hogy a Mérlegekből lesz a legtöbb ügyvéd. Ha a füllentés az udvarlás része, akkor pedig szinte mesteri fokon csűri-csavarja úgy a szavakat, hogy minél hamarabb célt érjen. Ha viszont komolyabbra fordulnak a dolgok, akkor őszintévé és nyíltszívűvé válik, csak érdemeivel kapcsolatban szeret nagyot mondani. Érzelmeit mindig őszintén bevallja, és akit szeret, azt sosem csapná be.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

A Skorpió férfinak vonzereje és negatív tulajdonsága is egyben, hogy nagyon titokzatos. Ahogy a szemébe nézel, mindig úgy érezheted, hogy valami hatalmas titkot őriz, és legtöbbször kiderül, hogy megérzésed jó volt. Ő nem hazudik, egész egyszerűn bebújik egy álarc mögé, és onnan érintkezik a világgal, és amikor jónak látja, megmutatja igazi énjét. Kiszámíthatatlan természete miatt sosem tudhatod, mit gondol, vagy mit akar igazán, ezért, ha esetleg tilosban járt volna, azt sem fogod észrevenni rajta.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

A Nyilas szerencsére kiismerhető, tudod, mit szabad elhinni neki, és mit nem. Bár ez utóbbira elég ritkán ad okot, hiszen az őszinteség nagyon fontos számára egy kapcsolatban. Amikor hazudik, azt is kedvesen és egyszerűen teszi, általában bebizonyítja, hogy ezt csak miattad tette, mert nem akart megbántani. Megbízható abból a szempontból is, hogy - bár sokszor kaphatod azon, hogy más lányok után kacsintgat - a kettős élet nem az ő stílusa, így inkább szakít, minthogy megcsaljon.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Egy Bak férfi sohasem hazudik, maximum elhallgat néhány információt. Mivel lassan tárulkozik ki, nincs is miről füllentenie, és a legtöbb férfival szemben eredményeit sem kell nagyítani, hiszen általában nincs már hova. Az ok nélküli flörtölés nem az ő terepe, minden bókja kimért és valódi. Bár keménynek mutatja magát, párja megcsalásához túlságosan is érzékeny, és mivel túlbonyolítja a dolgokat, legtöbbször már az alibi kitalálásakor elcsúszik egy banánhéjon.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

A Vízöntő pasi legtöbbször kegyetlenül nyers és őszinte. Nem stílusa a kertelés, de a széptevés sem. Ha tetszel neki, egyaránt elmondja hibáidat és pozitívumaidat is. Érzelmeiben is ilyen egyenes, általában kész helyzet elé állít, nem fecsérli energiáit az alibikeresésre, kimagyarázásokra. Ha esetleg félrelépne, azt sem fogja titkolni előtted sokáig. Mások előtt viszont szívesen felvág, úgyhogy, ha esetleg nagy társaságba mentek, ne buktasd le meglepődöttségeddel egy-két közös sztoritok átiratánál.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Ha egy Halak jegyű pasival jársz, sokszor szembesülhetsz azzal, hogy mint sok minden mást, a hazugságot is kicsit esetlenül viszi véghez. Tudja, hogy a lebukás veszélye szinte 100%, ezért, ha teheti, elkerüli az ilyen szituációkat. Mivel kicsit álmodozó és nem túl gyakorlatias alkat, ő sem tudja sokszor megkülönböztetni, mi az igazság és a valóság. Így van ez másokkal szemben is: sokszor elveszti a fonalat, hogy kinek hogyan mesélt egy sztorit.

OLVASD EL EZT IS!

  • horoszkóp
  • nyugati horoszkóp

Mire számíts a férfitól hosszútávon?

  • születésnap
  • női hiba

Mikor született a pasid?

Ezt is szeretjük