Mikor született a pasid?

Ami taszítja a nőkben

Ahhoz, hogy párkapcsolatotok hosszú távú és kiegyensúlyozott legyen, elengedhetetlen, hogy tisztában legyél vele, milyen női allűrtől megy falnak.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mivel a férfiak a szebbik nemhez képest kevesebbet beszélnek a problémáikról, sokszor nehéz kitalálni, mi idegesíti vagy éppen bosszantja őket. Egyes férfiak az igénytelenséget nem bírják elviselni, míg mások a női praktikáktól szaladnak ki a világból. Ha öröknaptárunkkal kiszámolod, a hét melyik napján született a pasi, megtudhatod, hogy milyen – számára bosszantó jellemvonásaidat – érdemes háttérbe szorítanod.

Milyen napon született?

Számold ki, a hét melyik napján született, és olvasd el az elemzést!

Mikor született?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ha hétfőn született

Kedveli a kimondottan nőies nőket. Nem szükséges romantikus, virágos ruhácska vagy tűsarkú cipő miniszoknyával, ha szeretnéd felhívni magadra a figyelmét, de mindenképpen tedd félre a férfias határozottságot. Előnyben részesíti ugyanis a gyengéd, kevéssé erélyes és nem kimondottan nagyszájú nőket. Gyűlöli, ha a nőből hiányzik az érzékenység és a finom báj.

Ha kedden született

Legkönnyebben a káros szenvedélyekkel lehet kiüldözni a világból. A keddi nap szülötte ugyanis rendkívül fontosnak tartja az egészséges táplálkozást, a sportot. Minden körülmények között ragaszkodik megszokott, fitt életmódjához, és ezt elvárja kedvesétől is. Ha nem csupán családi alkalmakkor fogyasztasz alkoholt, netán dohányzol is, nem lesz túl sok esélyed a keddi pasinál. Amennyiben terveid vannak vele, bizony fel kell hagynod a káros szenvedélyekkel.

Ha szerdán született

Nyugodt és többnyire kiegyensúlyozott férfival van dolgod. Kedveli a meghitt esti beszélgetéseket egy üveg bor mellet, egy olyan társsal, akivel bármiről eszmét cserélhet. Visszafogottsága nem viseli el a harsány, közönséges nőket. Az öltözködés tekintetében pedig a műkörmök és a neccharisnya kerül nála tiltólistára.

Ha csütörtökön született

Azt gondolja magáról, hogy a kapcsolaton belüli őszinteség híve, ez azonban nincs egészen így. Valóban fontos számára a nyíltság, a túlzott egyenesség viszont rendkívüli módon bosszantja. Épp ezért nem szerencsés beszélned neki a volt szerelmeidről, és fontos, hogy kicsit mindig titokzatos maradj. Persze csak annyira viselkedj rejtélyesen, hogy az ne gátolja a kettőtök közötti bizalmat.

Ha pénteken született

Ő az a pasi, akinél tényleg nem csak a külső számít. Még egy pár hónapos viszonyba sem bonyolódna bele olyasvalakivel, akivel szellemi téren nem találja meg az összhangot. Pontosan ezért borítja ki pillanatok alatt a felesleges női locsogás vagy egy csacska megjegyzés. Ha komoly terveid vannak a pénteki nap szülöttével, igyekezz háttérbe szorítani a szükségtelen fecsegést.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ha szombaton született

Rendkívül sokat ad a külsőre. Ez persze nem jelenti, hogy sekélyes lenne, mindössze különösen ügyel a megjelenésére, és taszítja az igénytelenség. Azon se lepődj meg, ha az aktuális divatirányzatokkal jobban tisztában van, mint te magad. Mivel fontos számára a külcsín, kedvesétől is elvárja, hogy sokat adjon a megjelenésére. Ha tehát nem szeretnéd, hogy elmeneküljön, ne nagyon lásson kinyúlt mackónadrágban.

Ha vasárnap született

Kissé zárkózott, érzékeny pasival van dolgod, aki kedveli az őszinteséget, és nemigen tud mit kezdeni a női allűrökkel. Míg a csütörtöki férfinak szüksége van a párkapcsolatban egy kis játékra, egy csipetnyi rejtélyre, addig a vasárnap szülötte nem kedveli az ilyesmit. Egyszerűen nem tud mit kezdeni a színjátékkal, és rendkívül bosszantja, ha nem mondod meg nyíltan, mit szeretnél, inkább kerülőutakon igyekszel célba érni.

OLVASD EL EZT IS!

  • horoszkóp
  • nyugati horoszkóp

Mire számíts a férfitól hosszútávon?

  • párkapcsolati probléma
  • nyugati horoszkóp

Mitől ábrándul ki a pasid?

Ezt is szeretjük