Mikor született a pasid?

Ami taszítja a nőkben

Ahhoz, hogy párkapcsolatotok hosszú távú és kiegyensúlyozott legyen, elengedhetetlen, hogy tisztában legyél vele, milyen női allűrtől megy falnak.

Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mivel a férfiak a szebbik nemhez képest kevesebbet beszélnek a problémáikról, sokszor nehéz kitalálni, mi idegesíti vagy éppen bosszantja őket. Egyes férfiak az igénytelenséget nem bírják elviselni, míg mások a női praktikáktól szaladnak ki a világból. Ha öröknaptárunkkal kiszámolod, a hét melyik napján született a pasi, megtudhatod, hogy milyen – számára bosszantó jellemvonásaidat – érdemes háttérbe szorítanod.

Milyen napon született?

Számold ki, a hét melyik napján született, és olvasd el az elemzést!

Mikor született?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ha hétfőn született

Kedveli a kimondottan nőies nőket. Nem szükséges romantikus, virágos ruhácska vagy tűsarkú cipő miniszoknyával, ha szeretnéd felhívni magadra a figyelmét, de mindenképpen tedd félre a férfias határozottságot. Előnyben részesíti ugyanis a gyengéd, kevéssé erélyes és nem kimondottan nagyszájú nőket. Gyűlöli, ha a nőből hiányzik az érzékenység és a finom báj.

Ha kedden született

Legkönnyebben a káros szenvedélyekkel lehet kiüldözni a világból. A keddi nap szülötte ugyanis rendkívül fontosnak tartja az egészséges táplálkozást, a sportot. Minden körülmények között ragaszkodik megszokott, fitt életmódjához, és ezt elvárja kedvesétől is. Ha nem csupán családi alkalmakkor fogyasztasz alkoholt, netán dohányzol is, nem lesz túl sok esélyed a keddi pasinál. Amennyiben terveid vannak vele, bizony fel kell hagynod a káros szenvedélyekkel.

Ha szerdán született

Nyugodt és többnyire kiegyensúlyozott férfival van dolgod. Kedveli a meghitt esti beszélgetéseket egy üveg bor mellet, egy olyan társsal, akivel bármiről eszmét cserélhet. Visszafogottsága nem viseli el a harsány, közönséges nőket. Az öltözködés tekintetében pedig a műkörmök és a neccharisnya kerül nála tiltólistára.

Ha csütörtökön született

Azt gondolja magáról, hogy a kapcsolaton belüli őszinteség híve, ez azonban nincs egészen így. Valóban fontos számára a nyíltság, a túlzott egyenesség viszont rendkívüli módon bosszantja. Épp ezért nem szerencsés beszélned neki a volt szerelmeidről, és fontos, hogy kicsit mindig titokzatos maradj. Persze csak annyira viselkedj rejtélyesen, hogy az ne gátolja a kettőtök közötti bizalmat.

Ha pénteken született

Ő az a pasi, akinél tényleg nem csak a külső számít. Még egy pár hónapos viszonyba sem bonyolódna bele olyasvalakivel, akivel szellemi téren nem találja meg az összhangot. Pontosan ezért borítja ki pillanatok alatt a felesleges női locsogás vagy egy csacska megjegyzés. Ha komoly terveid vannak a pénteki nap szülöttével, igyekezz háttérbe szorítani a szükségtelen fecsegést.

Nyerj ötcsillagos kényeztetést!

Ha most feliratkozol az új Femina-hírlevélre, megnyerheted a kétszemélyes, két éjszakára szóló 5 db szállásutalvány egyikét az 5 csillagos Hotel Divinusba. Nincs más dolgod, mint feliratkozni, és részt veszel a sorsoláson.

Feliratkozom és játszom

Promóció

Ha szombaton született

Rendkívül sokat ad a külsőre. Ez persze nem jelenti, hogy sekélyes lenne, mindössze különösen ügyel a megjelenésére, és taszítja az igénytelenség. Azon se lepődj meg, ha az aktuális divatirányzatokkal jobban tisztában van, mint te magad. Mivel fontos számára a külcsín, kedvesétől is elvárja, hogy sokat adjon a megjelenésére. Ha tehát nem szeretnéd, hogy elmeneküljön, ne nagyon lásson kinyúlt mackónadrágban.

Ha vasárnap született

Kissé zárkózott, érzékeny pasival van dolgod, aki kedveli az őszinteséget, és nemigen tud mit kezdeni a női allűrökkel. Míg a csütörtöki férfinak szüksége van a párkapcsolatban egy kis játékra, egy csipetnyi rejtélyre, addig a vasárnap szülötte nem kedveli az ilyesmit. Egyszerűen nem tud mit kezdeni a színjátékkal, és rendkívül bosszantja, ha nem mondod meg nyíltan, mit szeretnél, inkább kerülőutakon igyekszel célba érni.

OLVASD EL EZT IS!

  • horoszkóp
  • nyugati horoszkóp

Mire számíts a férfitól hosszútávon?

  • párkapcsolati probléma
  • nyugati horoszkóp

Mitől ábrándul ki a pasid?

Ezt is szeretjük