A fémdetektoros kincsvadászok legjobb fogásai 2020-ban: római érme és értékes bross is előkerült a föld alól

A 2020-as év során több szerencsés kincstaláló története is szárnyra kapott a neten.

covv

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szó, ami szó, nagyon sokan bogarasnak tartják azokat az embereket, akik fémkereső eszközzel, vagyis fémdetektorral pásztázzák az erdőket, mezőket, hogy kincset találjanak.

Pedig akik ezt a sokak szemében furcsa hobbit űzik, nem csupán álmodozók: előfordul, hogy valóban rendkívüli értékeket találnak a talaj leple alatt. Számos különleges régészeti lelet, több száz esztendős érmék, több ezer éves ékszerek és még megannyi más került már felszínre ezeknek a lelkes civileknek köszönhetően, akik nem törődve mások véleményével, örök optimistaként szorongatták a kezükben pittyegő masinájukat. A nem mindennapi hobbi Amerikában és Nagy Britanniában különösen népszerű, de világszerte rengetegen űzik.

2020 különleges leletei

Minden évben több ezer különlegességet találnak a fémdetektoros keresők: 2020 során sem volt ez másként. A következőkben az esztendő legjobb fogásai közül mutatunk be nyolcat.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük