Ez a nő olyasmit is észrevesz az égen, ami másnak fel sem tűnne: zseniálisak a képei

Ötletes rajzokat osztott meg a tehetséges képzőművész, aki megmutatta, ő hogyan látja az égbolton kúszó felhőket.

GettyImages-90032226
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kevés annál nyugtatóbb érzés van, mint amikor egy kellemes, meleg napon az ember leheveredik a fűbe, és csak bámulja a felhők végtelenbe nyúló, cammogó mozgását.

Közben biztos sokatokkal előfordult már, hogy egy-egy érdekesebb alakzatot észrevettetek az égen, ami nagyon hasonlított valamire, mígnem egy erősebb fuvallat miatt teljesen szertefoszlott - ezeket a pillanatokat örökítette meg egy tehetséges művész.

Felhőrajzok

Monse Ascencio képzőművész egészen más szintekre emelte a felhőtengerekben megbúvó alakok ábrázolását. Ötletes rajzait Instagram-oldalára is rendszeresen feltölti, és közel 26 ezres követőtábora jól mutatja, hogy mennyi embert ragadott magával a képzeletvilága. 

- Egy stresszes munkanapon kimentem a levegőre kicsit kiszellőztetni a fejemet. Míg ücsörögtem a lépcsőn, felnéztem az égre, és egy olyan felhőt pillantottam meg, ami pont úgy nézett ki, mint egy kiskutya, amit azon nyomban le is rajzoltam - mondta a Bored Panda oldalán. - Ez a pillanat ébresztett rá arra, hogy gyerekként minden mennyivel könnyebb volt. Azóta is minden nap szakítok arra egy kis időt, hogy az eget kémlelve kiszúrjak egy-két különleges formát, ami emlékeztet valamire, elvégre végső soron az élet apró dolgai tesznek csak igazán boldoggá - fejezte be gondolatmenetét. 

Nem csoda, hogy ilyen népszerűek Monse Ascencio alkotásai, hiszen rajzaival pár percre mindenkit képesek visszaröpíteni a gyerekkorába.

3

(Cikken belüli képek forrása: rayando.nubes / Instagram, borító-, és ajánlóképek forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük