Az ébenfekete macskának világító szemei vannak: különleges az összhatás
Fekete bundája közül csak úgy világítanak különleges színű szemei az édes macskának.

cica nyitóka
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nemrégiben a Twitteren felbukkantak képek egy különös szemű macskáról. Fekete bundájából csak úgy világítanak narancssárga szemei.

Több oldalon a halloweeni horrormacskaként is emlegetik, pedig az biztos, hogy a cuki szőrmók semmilyen balszerencsét nem hoz gazdáira.

A különös szemű macska

Gremlin, a közel kétéves fekete perzsamacska szeptemberben robbant az internet világába, és már többezres rajongótábora van. Nemcsak világítóan narancssárga szemei, hanem gyakran kilógó cuki, rózsaszín nyelvecskéje miatt is imádják. 

- Nem sokkal azután került hozzánk Gremlin, hogy Sydney-ből Melbourne-be költöztünk. Most lesz kétéves decemberben! Nem is gondoltuk volna, hogy szemei ilyen színűre változnak. Amikor örökbe fogadtuk, mint a többi kiscicának, neki is kék szemei voltak, de idősebb korában egyre világosabb lett - nyilatkozta gazdája a Bored Panda oldalának. - Nagyon szeretjük. Én zenész vagyok, és Gremlin mindig ott ül velem, ha épp órát tartok, vagy dalszövegeket írok. A barátom egy indie játékfejlesztő, kiscicánk őt is végig kíséri munka közben. A karantén alatt gyakorlatilag miatta nem veszítettük el a józan eszünket. Lehetetlen nem mosolyogni, ha meglátod az arcát. 

(Képek forrása: goodboigremlin / Instagram, kiemelt kép forrása: Getty Images Hungary, ajánlóképek forrása: goodboigremlin / Instagram)

Ezt is szeretjük