Az ébenfekete macskának világító szemei vannak: különleges az összhatás

Fekete bundája közül csak úgy világítanak különleges színű szemei az édes macskának.

cica nyitóka

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nemrégiben a Twitteren felbukkantak képek egy különös szemű macskáról. Fekete bundájából csak úgy világítanak narancssárga szemei.

Több oldalon a halloweeni horrormacskaként is emlegetik, pedig az biztos, hogy a cuki szőrmók semmilyen balszerencsét nem hoz gazdáira.

A különös szemű macska

Gremlin, a közel kétéves fekete perzsamacska szeptemberben robbant az internet világába, és már többezres rajongótábora van. Nemcsak világítóan narancssárga szemei, hanem gyakran kilógó cuki, rózsaszín nyelvecskéje miatt is imádják. 

- Nem sokkal azután került hozzánk Gremlin, hogy Sydney-ből Melbourne-be költöztünk. Most lesz kétéves decemberben! Nem is gondoltuk volna, hogy szemei ilyen színűre változnak. Amikor örökbe fogadtuk, mint a többi kiscicának, neki is kék szemei voltak, de idősebb korában egyre világosabb lett - nyilatkozta gazdája a Bored Panda oldalának. - Nagyon szeretjük. Én zenész vagyok, és Gremlin mindig ott ül velem, ha épp órát tartok, vagy dalszövegeket írok. A barátom egy indie játékfejlesztő, kiscicánk őt is végig kíséri munka közben. A karantén alatt gyakorlatilag miatta nem veszítettük el a józan eszünket. Lehetetlen nem mosolyogni, ha meglátod az arcát. 

(Képek forrása: goodboigremlin / Instagram, kiemelt kép forrása: Getty Images Hungary, ajánlóképek forrása: goodboigremlin / Instagram)

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük