10 emeletes ház tetejéről vetette le magát a magyar énekes
Farkas-Jenser Balázs ki akart törni a hétköznapokból, ezért ugrott le - szerencsére csak új klipjében.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Farkas-Jenser Balázs legújabb klipje igazán eseménydúsra sikerült.

A Túl az Óperencián című dalhoz készült videóban nem kímélik az énekest.

Ütős klip

Farkas-Jenser Balázsra rájár a rúd új klipjében: incidensbe keveredik a munkahelyén, kirabolják, összeverik, és még egy tízemeletes ház tetejéről is leugrik. Mégis az egész történetben az ugrás a legpozitívabb és legfelszabadítóbb mozzanat.

A főszereplő minden napja ugyanúgy telik, és láthatóan egyre nehezebben viseli a hétköznapok szürke egyhangúságát. Végül odáig jut, hogy balhézni kezd a munkahelyén, és mikor feldúltan távozik, még az autóját sem találja a helyén.

Gyalogszerrel indul haza, de az aluljáróban egy csapat fiatal megtámadja, összeverik, és ellopják a táskáját. A járókelők úgy sétálnak el mellette, mintha semmi nem történt volna - van, aki még át is lépi a véresre vert, földön fekvő Balázst.

Pozitív üzenet

Amikor a főhős magához tér, útnak indul, és a maradék pénzét egy utcazenész gitártokjába dobja, aki - látva zilált külsejét - nem fogadja el a pénzt. A megviselt Balázs ezek után még a hévet is lekési. Ekkor dönt úgy, hogy valamit tennie kell: felmegy egy tízemeletes ház tetejére, és a mélybe veti magát.

Bár úgy tűnhet, hogy a klip főszereplője a sok megpróbáltatás után feladja, és véget vet az életének, a szerző ennek éppen az ellenkezőjét szeretné üzenni a videóval. Farkas-Jenser Balázs szerint ugyanis ha az ember hisz, és valami olyat tesz a boldogságáért, ami eltér a megszokottól, csodákra lehet képes.

A dalból angol nyelvű változat is készült Not my Life címmel, amit ezen a linken tudsz megnézni és meghallgatni.

Kép: TV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük