Rablásba keveredett a népszerű magyar énekes egy lány miatt
A tinilányok kedvence teljesen megváltozott, és még rablásba is keveredett új klipjében.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Brasch Bence leforgatta új dalának klipjét, melynek címe: Túl egyszerű. A dal szövege és a klip tartalma is eltér az eddigiektől. 

Brasch Bence

Bence ugyanis ezúttal kétes ügyekbe keveredett, persze csak a videón. Az új számhoz készült, közel négyperces klipet már te is megnézheted. 

Rosszfiú lett egy lány miatt

A 21 éves énekes rossz társaságba keveredett, legalábbis legújabb klipjében eléggé zűrös alakok tűnnek fel körülötte. Még egy rablásban is részt vesz egy lány miatt, aki inkább a rosszfiúk felé húz. Természetesen a srácok azt hiszik, könnyedén átdobhatják a palánkon, de Bence érzi, hogy a lány csak ki akarja használni - ugyanakkor beleerőszakolja magát a bűnös kvartettbe.

Ez szimbolizálja a dal tartalmát, amiben az énekes mély érzéseit fejezi ki egy lány iránt, akivel valahogyan mégsem értik meg egymást. Hiába a szerelem, ha a két fél elbeszél egymás mellett, és az aktuális vita során csak tovább bővül a sérelmek listája.

 A klip végén Bence felgyújtja a bűnbarlangot, porrá égetve maga mögött minden emléket. A dalt Éder Krisztián - SP - írta és Szakos Krisztián hangszerelte. Bence jól összeszokott csapattal dolgozott a legújabb slágerén.

Kiscsillagból sztárelőadó

Brasch Bence 2009-ben, az RTL Klub Csillag Születik című tehetségkutató műsorának második szériájában mutatkozott be a közönségnek. A következő évadban már vendégelőadónak is meghívták. Népszerűvé válásának kezdetén még mindössze 18 éves volt, de hangjának, korának és külsejének köszönhetően meghódította a tinilányok szívét.

Bence jelenleg a szintén énekléssel foglalkozó Lolával jár. Nemrégiben felröppent a hír, hogy kapcsolatuk válságba jutott, de a fiatalok szerint ez nem igaz.

Kép: rtlklub.sajtoklub.tv

Ezt is szeretjük