3 mód, ahogyan a Facebook beleszól a szerelmi életedbe
Nem is gondolnád, mennyi mindent befolyásol a kapcsolataidban a közösségi oldal.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Manapság már természetes, hogy az emberek jó részéről szinte mindent meg lehet tudni az interneten keresztül. Ennek vannak jó és rossz oldalai is.

Ez a szerelmi életedre is kifejti a hatását, és nem egyszer rossz értelemben. Te tudod, hogyan befolyásolhatja rossz irányba a Facebook a kapcsolatod alakulását?

Információáradat

Ha még nem vagytok együtt a kiszemelt pasival, jól informálódhatsz róla a Facebook segítségével. Megnézheted, kik a barátai, hogy néz ki a testvére, milyen helyeken járt már és melyik a kedvenc együttese. Azonban ez a sok lehetőség vissza is üthet.

Szinte minden lányban alapjáraton benne van az tulajdonság, hogy szívesen alkot összeesküvés-elméleteket, és ott is meglátja az összefüggéseket, ahol valójában nincsenek. Ha ez a jellemző és a közösségi oldal nyújtotta információáradat egyesül, a tökéletes kiszemeltedről alkotott kép a fejedben könnyen kétszínű szoknyapecérré változhat.

Természetesen vannak olyan esetek is, amikor tényleg ez a szomorú igazság, de attól, hogy nőnemű barátaival is szerepel néhány közös fotón, még ne írd le rögtön a lovagodat.

Az érem másik oldala

Biztos lehetsz benne, hogy a srác a te adatlapodat is böngészi néha, ezért figyelj rá, hogy őt se érje kellemetlen meglepetés a profilod láttán. Bár a fiúk kevésbé tulajdonítanak ezeknek a dolgoknak jelentőséget, de ha olyasmivel találkozik, ami más színben tüntet fel téged, mint amilyennek gondolt, az elgondolkodtathatja őt.

Mi jön be a pasiknak?

Vajon mi tetszik jobban egy srácnak: a sminkelt arc vagy a természetesség? Most megtudhatod - maguk a fiúk mondják el!

Éppen ezért mindig figyelj, hogy csak olyat ossz meg, amit teljes mértékben felvállalsz, és valóban rád jellemző, nem csak megjátszod magad. Ne posztolj ki naponta legalább tíz dolgot, mert az olyan hatást kelt, mintha az interneten élnéd az életedet. Óvakodj a túlságosan kihívó fotóktól, mert könnyűvérűnek tűnhetsz, és olyan képet se tegyél fel az oldalra, ahol egyáltalán nem úgy nézel ki, ahogy a valóságban.

Félreértések

Ha már együtt jártok, a közösségi oldal komoly vitaforrást jelenthet. A leggyakoribb okot az szolgáltatja, ha a pár egyik tagja lájkolja vagy kommenteli egy ellenkező nemű fotóját, állapotfrissítését. Szintén ilyen lehet egy partifotó, ami akkor készült, mikor külön mentetek bulizni - még akkor is, ha tényleg csak egy ártatlan képről van szó.

Az ismerősök félreérthető kommentjei, üzenetei is veszélyesek, ezért mindig figyeljetek oda rá, hogy a lehető legkevesebb okot adjátok a másiknak a féltékenységre és a sértődésre. 

Ezt is szeretjük