Át akar verni a pasi? 3 bevált módszer, amivel megelőzheted
Ha át akar verni a pasi, ne hagyd magad! Adunk néhány tippet, hogy mit tehetsz ellene.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Annak, ha a pasi nem őszinte veled, általában vannak előjelei, amikre ha odafigyelsz, sok fájdalomtól megkímélheted magad.

Elmondjuk, mire figyelj, hogy a lehető legkisebbre csökkentsd a becsapottság esélyét.

Figyeld a viselkedését!

Ha komolyabb dologban akar hazudni neked a pasi, arra valószínűleg készülni fog, még ha nem is tudatosan teszi ezt. Ilyenkor kell hallgatnod a megérzéseidre: ha a belső hangod azt súgja, hogy valami nem stimmel, akkor lehetséges, hogy igazad van.

Az ilyen szituációkban érdemes ébernek lenned: figyeld a viselkedését! Ha változást tapasztalsz, jó esély van rá, hogy igazad lesz. Abban az esetben, ha előre tudod, hogy a pasi valamiben hazudni fog, jól jöhetsz ki a dologból, mert - ha megakadályozni nem is tudod, de - lebuktathatod, és elkerülheted, hogy játszadozzon veled.

Emellett pedig nem ér majd fájdalmas meglepetés, ha már előre sejted, hogy vaj van a füle mögött. Könnyebben túlteszed majd magad a hazugságon kapott pasin, ha azzal az érzéssel váltok el, hogy nem hagytad magad palira venni.

Puhatolózz!

Nem kell nyíltan az őrületbe kergetned a pasit a rengeteg keresztkérdéssel, de ha gyanakszol, annak valami oka van, így nyugodtan puhatolózhatsz egy kicsit. A kérdéseidre adott válaszai sok mindent elárulnak majd. Ha például megismétli az általad feltett kérdést, és csak utána válaszol, akkor egyértelműen időt akar nyerni, hogy kitalálhassa, milyen fedősztorit adjon elő.

Mi jön be a pasiknak?

Megkérdeztük a srácokat, hogy mi tetszik nekik inkább: a természetesség vagy a sminkkel elért műszépség.

Szintén gyanús lehet, ha a srác túlmagyarázza a dolgot, és nem csak a feltett kérdésedre válaszol, hanem minden egyes apró, lényegtelen részletre kitér. Ennek az ellenkezője is fura - ha csak hárít, és nem ad egyenes választ a kérdésedre, valószínűleg rejtegetnivalója van.

Ne hajszold bele a füllentésbe!

Ne feledd, hogy az óvatosság nem egyenlő a megszállott gyanakvással, és az, hogy nyitott szemmel jársz, még nem jelenti azt, hogy minden egyes lépéséről tudni akarsz a pasinak. Ezzel ugyanis lehet, hogy te magad kényszeríted füllentésre, mert ha egyáltalán nem bízol benne, az számára is idegőrlő lehet.

Ha tehát meg akarod előzni azt, hogy a pasi átverjen, először bizalmat kell neki szavaznod, mert ha eleve úgy indulsz neki a dolognak, hogy ezt nem adod meg neki, nem lesz mit eljátszania. Mindig tartsd meg az arany középutat az elvakultság és az üldözési mánia között!

Ezt is szeretjük