3 dolog a Facebookon, amire biztosan felfigyel a pasi

Ha szeretnéd becserkészni

A megosztásaid a Facebookon még arra is jók lehetnek, hogy bepasizz.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ma már a közösségi oldalakon való szereplés is majdnem olyan fontos szerepet játszik az emberek megítélésében, mint egy személyes beszélgetés egy találkozás alkalmával.

Ezen kívül a Facebook egy újabb eszköz lehet arra, hogy felhívd magadra a kiszemelt fiú figyelmét. Nézd meg, melyek azok a dolgok az oldalon, amelyekkel sikert érhetsz el.

Értelmes mondatok, jó helyesírás

Ha tudsz kerek mondatokban, szépen fogalmazni, és még a helyesírásod is rendben van, az már fél siker. Ha a pasi értelmes, és olyan lányra vágyik, akivel lehet beszélgetni, akkor könnyen elvághatod magad nála, ha a posztjaidban hibásan írsz, vagy értelmetlen mondatokat osztasz meg.

Mindig törekedj arra, hogy a kiírásaid alapján láthassák az emberek, hogy kulturált vagy, nem teszel ki felesleges vagy oda nem illő dolgokat, és kerülöd a trágár szavakat is. Egy lány esetében különösen fontos, hogy akármennyi idős, hölgyként tudjon viselkedni.

Az üzenőfalon megjelenő dolgaidat úgy is felfoghatod, mintha közönség előtt beszélnél, hiszen a nyilvánossággal osztod meg a gondolataidat, tehát a kulturált, értelmes lányhoz illő magatartás itt sem árt.

Hobbi

Ha olyan hobbid van, amiről úgy gondolod, hogy a fiúkat is szívesen foglalkoznak vele, ne rejtsd véka alá! Nyugodtan ossz meg magadról olyan jól sikerült képet, ahol az adott sportot vagy más tevékenységet űzöd. Persze ne vidd túlzásba, és ne hegyezd ki erre az üzenőfalad tartalmát, de néha egy-egy fotó vagy elejtett mondat nem árthat.

Ha szerencsés vagy, és a kiszemelt pasi szintén a te szenvedélyed rabja, még közös témát is szolgáltatsz magatoknak. Valószínűleg nem fogja szó nélkül hagyni, ha megtudja rólad, hogy osztoztok az adott tevékenység iránti szereteten. Ha úgy érzi, hozzá kell szólnia az ezzel kapcsolatos fényképedhez vagy kiírásodhoz, máris nyert ügyed van: csak fel kell venned a beszélgetés fonalát.

Titokzatosság

Ne lógj egész nap a Facebookon! Figyelj oda rá, hogy ne ossz meg óránként valamit, mert a srác könnyen azt hiheti, hogy nincs jobb elfoglaltságod, mint a számítógép. Inkább ritkán írj ki valami izgalmas dolgot, akár a napodról, akár valami eseményről, ami veled történt.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ha úgy gondolja a srác, hogy elfoglalt lány vagy, akinek nincs ideje folyamatos posztolásra, sokkal értékesebbek lesznek számára a ritka, de annál érdekesebb bejegyzéseid. Nem attól fog felfigyelni rád, hogy a te neveddel van tele a kezdőlapja - sokkal valószínűbb, hogy inkább elrejti a megosztásaidat.

Ezt is szeretjük