Gyorsabb lesz a telefonod, ha ezt az alkalmazást letöltöd

Ráadásul ingyen van!

Hivatalosan is megjelent a Facebook Lite.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hivatalosan is bejelentette a Facebook az új Facebook Lite appot, amely kevesebb adatforgalmat generál.

Januárban jelent meg először az alkalmazás a Play Store-ban, de akkor még kevesebb országban volt elérhető.

Facebook Lite

Az év elején a Facebooknál azt nyilatkozták, hogy csak Bangladesben, Vietnamban, Nigériában, Nepálban, a Dél-afrikai Köztársaságban, Szudánban, Srí Lankán és Zimbabwében elérhető az alkalmazás.

Most bejelentették a közösségi oldalnál, hogy a napokban a világ többi részén is elérhetővé teszik az appot, amely csak 252 kilobájtnyi helyet foglal a normál Facebook-alkalmazás 25 megabájtjához képest, és nem minden funkció érhető el benne, de a legfontosabbak - mint a hírfolyam, értesítések, posztolás és fotók - igen.

A közösségi oldalnál hozzátették: több mint egymilliárd ember kapcsolódik a Facebookhoz világszerte a legkülönbözőbb mobilkészülékekkel, hozzáféréssel, sávszélességgel. Sok helyen nagyon alacsony sávszélesség nem teszi lehetővé a közösségi háló használatát, ezért eredetileg nekik készült az egyszerűsített verzió.

Ha még több hírre és érdekességre vagy kíváncsi a közösségi médiával kapcsolatban, látogass el a Social Daily honlapjára!

Kínos Facebook-fotók

Amióta elterjedt a Facebook, azóta keringenek az interneten a viccesebbnél viccesebb, felhasználók által elkövetett bakik. Íme, hat fotó, ami sokat elárul feltöltőjéről!

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük