Gyurcsány Ferenc nem tartja magát elég jónak?

Íme, az évértékelők legszebb pillanatai

Több párt is a hétvégén tartotta az évértékelőjét.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A hétvégén tartotta a Fidesz az évértékelő nagygyűlését, ahol Orbán Viktor mondott beszédet. A miniszterelnök felszólította az embereket, hogy védjék meg az elmúlt négy évet, majd szinte végig példázatokban beszélt. Elmondta, hogy mivel Magyarország jelenleg egy felívelő korszak elején tart, ezért meg kell mutatni április elején, hogy erősek és egységesek vagyunk. Büszkén emelte ki, hogy az ország a saját lábára állt, és még az uniós átlagot meghaladó növekedést is sikerült elérnie. Orbán köszönetet mondott Schmitt Pálnak és a Békemenetnek is. A Millenáris Parkban tartott rendezvény teltházas volt.

A volt miniszterelnök, Gyurcsány Ferenc február 15-én, szombaton tartotta meg évértékelő beszédét mintegy háromszáz ember előtt. A pártelnök szerint az ellenzéki összefogás képes lesz leváltani az Orbán-kormányt áprilisban. Beszédében beszélt arról, hogy szerinte a gazdaság egy helyben toporog, és "Orbán egy szélhámos, Áder egy báb".
-
Én sem voltam elég jó, Attila jobb lesz - tette hozzá Gyurcsány.

Vona Gábor a hétvégén tartott beszédében elmondta,hogy szerinte nem a Jobbik felelőssége az elmúlt 24 év veszteséglistája. A pártelnök kifejtette, hogy tisztességes munkahelyeket szeretnének és nem a közmunkaprogram folytatását. A munkahelyteremtést a Hét vezért című terv keretén belül képzeli el. Ezen kívül szeretnének csendőrséget felállítani. Vona kitért arra is, hogy eltörölné a mentelmi jogot, a törvénysértést duplán büntetné a parlamentben továbbá feloldaná a titkosításokat.

Mára szinte az összes párt megtartotta az évértékelő beszédét, ezekből szemezgettünk.

Leadkép: MTI Fotó: Koszticsák Szilárd.

Politikusok nem hivatalos kampánya

Ahhoz, hogy egy politikus elnyerje a szavazók szimpátiáját, megfelelő szerepkörben kell mutatkoznia, idézőjelben bulvárosodnia kell. Ennek megfelelően ők is felismerték például a közösségi média meghatározó jellegét, amit a legtöbben ki is használnak. A 2014-es parlamenti szavazások előtti évben ez a jelenség kifejezetten elhatalmasodott a politikusok között.

Megmutatta hosszú loknijait a pártelnök

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük