Mikor láthatod újra a napot? Hamarabb, mint gondolnád
Előbújhat a nap, és a hőmérséklet is emelkedik egy kicsit. Azért az ernyőt ne tedd messze!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Most valószínűleg mindenki ki van éhezve egy kicsit az időjárással kapcsolatos jó hírekre.

Megnéztük, milyen időre kell számítani a héten, és arra jutottunk, hogy azért annyira nem érdemes elkeseredni, de az idő egyértelműen őszies lesz. A télikabátot nem kell még elővenni, de az esernyőt azért tartsd készenlétben!

Ma kisüt a nap!

Ma például több helyen is kisüthet a nap. Főként nyugaton és az ország középső részén lehet napsütés.

Napközben nem kell sok helyen esőre számítani, főleg száraz lesz az idő. Némileg melegebb lesz, mint tegnap, 9-15 fok várható. Estére azonban ismét csapadékot hozó felhők érkeznek, több helyen is eleredhet az eső.

Szerdától megint az esőé a főszerep

Szerdán aztán már ismét az esőé lesz a főszerep, országosan fordulhat elő csapadék, de az ország délnyugati részén nagyobb mennyiségre kell számítani. Hajnalban 4-9 fok lesz, ez némiképp magasabb, mint az elmúlt napokban tapasztalható. Napközben akár 15 fok is lehet.

Csütörtökön a dunántúliak és az ország északi részén élők kapnak nagyobb esőt a nyakukba, de az egész országban borult, szomorkás idő várható. Reggel 5-10 fok, napközben már 8-17 várható. Északnyugaton lesz hűvösebb, délkeleten melegebb.

Pénteken az idő teljesen lemásolja csütörtöki önmagát, ekkor sem láthatjuk majd a napot.

Hétvégén is kitart az esős idő, de a hét elejéhez képest azért kellemesebb lesz a hőmérséklet, néhol 15 fok fölé is emelkedhet. Szombaton van esély arra, hogy kevesebb csapadék hulljon, ekkor lehet jobb idő. Egyelőre úgy tűnik, hogy az eső kitombolja magát ezen a héten, a következőn pedig már napos időben lehet részünk.

Ezt is szeretjük