Falta a nőket a zseni tudós: rendszeresen csalta a feleségét

A történelem leghíresebbjeiről is keringenek pletykák. Íme, három botrányos érdekesség.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az elmúlt korok híres embereinek listája igen hosszú. Van, akire tiszteletre méltó személyként emlékszik vissza az utókor, és olyan is akad, aki rémtetteivel írta be magát a történelembe.

Egy dolog azonban közös bennük: mindegyikükről találni olyan érdekességet, amit nem sokan tudtak róluk. Íme, három történelmi személy, valamint a kevesek által hallott pletyka, ami a nevükhöz fűződik.

Einstein és a nők

Albert Einstein minden idők leghíresebb tudósa, akit valódi zseniként ismer a világ. Felfedezései alapjaiban változtatták meg néhány tudományos elméletet, és vitathatatlanul sokat tett hozzá a fejlődéshez. Azt azonban csak kevesen tudják róla, hogy valódi nőcsábász volt, és nem azért, mert kétszer nősült.

Einstein állítólag falta a nőket, mindkét feleségét folyamatosan csalta. Első nejével is azért bomlott fel a házassága, mert a tudós félrelépett, majd később elvette saját unokatestvérét, Elsát. Az örök hűségről tett fogadalmát nem sokáig tartotta be: az esküvő után rövid idővel összegabalyodott a titkárnőjével, Betty Neumannal.

Bár Albert nem volt egy kimondottan jóképű férfi, valószínűleg tudta, hogy kell levenni a lábukról a nőket, mert fennmaradt levelezéseiből kiderül, nem egy hölggyel volt intim kapcsolata a házasságai alatt is.

Viszonyt folytatott testvéreivel a szexszimbólum

Nézegess képeket!

Elolvasom

Hitler, az adókerülő

Adolf Hitler bűnlajtsromán már egyébként is volt egy-két dolog, de még az is kiderült róla, hogy hatalmas mennyiségű adótartozást halmozott fel. 405 és fél millió birodalmi márkát nem fizetett ki saját országának.

A Mein Kampf eladásából származó bevétele után sem adózott semennyit, és amikor kiderült a turpisság, megúszta a dolgot. Úgy tudta elkerülni a felelősségre vonást, hogy megvesztegette az illetékest, aki észrevette a csalást. A diktátor a tisztviselőt havi 2000 birodalmi márka adómentes jutalommal illette, ami akkor rengeteg pénznek számított.

Gandhi furcsa szokása

Mahatma Gandhi, a nagy tiszteletnek örvendő indiai politikus és spirituális vezető sem volt makulátlan. 36 éves korában feladta a házasságát, és cölibátust fogadott. Ám az idők során kezdett rájönni a testiség fontosságára, és sajátos módon próbálta meg enyhíteni a benne dúló harcokat.

Fiatal nőket kért meg rá, hogy aludjanak vele egy ágyban úgy, hogy semmiféle ruha nincs rajtuk. Egy rokonának tizenéves feleségét is meggyőzte, hogy meztelenül feküdjön mellette, és azzal érvelt a lánynak, hogy erre azért van szükség, hogy korrigálják egymás alvópozícióját. 

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Állítólag ebben a helyzetben, pucéran hálva talált rájuk Gandhi egyik gyorsírója, R. P. Parasuram, aki annyira megundorodott a vezetőtől, hogy azon nyomban le is mondott állásáról.

Ezt is szeretjük