Nézz be mások otthonába: 10 ember, aki megmutatta a lakása egyik legérdekesebb pontját

A világ minden tájáról megosztották, ablakukból milyen kilátás nyílik a tájra.

szobák kilátás

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sonali Ranjit és férje ablakukon keresztül gyönyörködtek a környezetük szépségében, amikor felmerült bennük, hogy szívesen megnéznék, milyen látvány tárulhat mások elé lakásukból. 

Létre is hozták a window-swap nevű internetes felületet, ahová bárki elküldheti képeit és rövid videóit arról, mit lát, ha kinéz a lakása ablakán. 

Kilátás az ablakból

Sokan kapva kaptak az alkalmon, hogy megosszák a világgal kilátásukat, többek között Franciaországból, Indiából, Angliából, Svédországból, az Egyesül Államokból és Argentínából is érkeztek videók. Így a nézelődők egy pillanat alatt a francia tengerparton vagy New York pezsgő városában érezhetik magukat - képeken mutatjuk a legérdekesebb helyszíneket.

(Képek forrása: BoredPanda, borító-és ajánlókép forrása: Getty Images Hungary)

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük