Emma Watsont 2012 legveszélyesebb celebjének választották

Óvatosan kezeld az egykori Hermionéval foglalkozó weboldalakat, veszélyesek lehetnek!

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ha te is Emma Watson-rajongó vagy, figyelem! Mikor kedvenc sztárod után kutatsz, járj nyitott szemmel, mert egy szoftvercég, a McAfee felmérése szerint az ő nevére kattintva lehet a legtöbb vírust és kémprogramot beszerezni.

Leginkább azokkal a keresős találatokkal kell vigyázni, ahol meztelen fotókat ígérnek a celebről, de a sztárhíres weboldalak esetében is könnyen belefuthatsz egy-egy átverésbe.

Ha a számítógéped el van látva víruskereső programmal, szerencsésen megúszhatod, de ha nincs meg a megfelelő biztonság, könnyen rámehet a géped. A hatalmas adatmennyiség és a gyors frissülés miatt nagyon nehéz megállapítani egy-egy oldalról, hogy nem támadó webhely-e, ezért mindig fokozott figyelemmel internetezz!

Kártékony celebek

A 2011-es felmérés győztese Heidi Klum lett, az ő esetében is az intim képeket ajánlgató honlapok voltak a legveszélyesebbek. Akkor egyébként a modellek és a filmsztárok bizonyultak különösen kártékonynak, a sportolók és az énekesek pedig a leginkább biztonságosnak. Heidi előtt Cameron Diaz kapta meg a címet.

Az idei mezőny igencsak nőies, valószínűleg nem véletlenül - ez sok mindent elárul az internetezők keresési szokásairól. Mindössze egyetlen férfi szerepel a 20 legveszélyesebb internetsztár listáján.

A nevek között megtalálható Selena Gomez, Shakira és Eva Mendez, de nem maradt ki a sorból Megan Fox, Halle Berry és Cameron Diaz sem. A leggyakrabban keresett kifejezések az Emma Watson ingyenes letöltés és az Emma Watson meztelen képek voltak.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A lista egyetlen férfija az amerikai humorista, Jimmy Kimmel, akinek valószínűleg nem a ruhátlan képeket ígérő honlapok miatt érdemelte ki a címet.

Emma Watson azon kívül, hogy a legkártékonyabb celeb címet viseli, jelenleg új filmjén dolgozik, mely Noéról szól és Russel Crowe is szerepel benne.

Ezt is szeretjük