Kiakad a cukiságmérő: ezek az állatok embernek képzelik magukat
Nem az emberszabásúakról van szó: olyan állatokat mutatunk, akik a viselkedésük miatt tűnnek emberinek.

kutya szemüvegben
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Esetenként úgy érezheted, hogy az állatok közelebb állnak hozzád, mint embertársaid. Az emberszabásúak különösen hasonló jegyekkel rendelkeznek, mint mi, de kutyára is gyakran mondják, hogy olyan okos pofija van, hogy éppen csak nem szólal meg. A papagájokról pedig köztudott, hogy képesek az emberi beszédre, bár leginkább csak ismétlik, amit gyakran hallanak. 

De mi van akkor, ha a házi kedvencek ellesnek ezt-azt a gazditól, és ők is csinálni kezdik azt, ami egyébként nem jellemző rájuk?  Igaz, hogy az alábbi videóban látható, mókás állatok nem csacsognak, de, ahogy viselkednek, emberibbek, mint amilyennek valaha láttuk őket. Nézd meg, nem érdemes kihagyni a vicces perceket, melyeket a furcsaságukkal szereznek!

A legfontosabb illemszabályok: a mindennapi és hivatalos protokoll alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Görög Ibolya protokoll-tanácsadó lesz, akivel az est során többek között az alapvető illemszabályokról, valamint a mindennapi és az üzleti viselkedés helyes formáiról beszélget Szily Nóra, az estek háziasszonya.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

 Nézd meg ezt is - Kutya-gazdi hasonlóság

Nemcsak az állatok hasonlíthatnak az emberre: fordítva is igaz lehet. Ezek az állatok már-már vicces módon, de szinte egy az egyben úgy néznek ki, mint a gazdáik.

Ezt is szeretjük