Ilyenek az emberek, amikor senki nem látja őket: a hálószobájukban örökítette meg őket a fotós

Különleges fotósorozat készült az emberek legprivátabb szférájáról.

Emberek hálószobái

A hálószoba valószínűleg mindenki számára az egyik legszemélyesebb és legintimebb hely, ahol az ember önmaga legigazibb változata lehet. Itt kipihenhetjük a nap fáradalmait, elkezdhetjük és befejezhetjük a napot. 

Talán ezért is olyan izgalmas, ha bepillantást nyerünk mások hálószobájába, mintha valamilyen módon megismernénk a valódi személyiségüket és azt az oldalukat, amit a külvilág felé nem mutatnak.

Őszinte képeken a hálószobák titkai

Az amerikai fotóriporter, Barbara Peacock különleges sorozat keretein belül mutatja be, milyen az emberek élete a saját hálószobájukban, ott, ahol a legkényelmesebben érzik magukat. A fotók jól ábrázolják, hogy sokan csak a zárt ajtók mögött mernek igazán önmaguk lenni. Emellett az eltérő életkörülményekre is rávilágít, hogy Amerikában milyen szélsőségesek a társadalmi körülmények.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

(Képek forrása: barbara.peacock_abedroom / Instagram)

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük