3 dolog egy nőn, aminek a pasi nem tud ellenállni: nem az, amire gondolnál
Vannak olyan női fortélyok, melyek ellenállhatatlanná tesznek a pasik szemében.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A vonzódás nem feltétlenül a zsigerekből fakad. Persze fontos az első benyomás, a megjelenés, ám a külső nem minden.

A viselkedés és a külcsín egyéb részei - például az illatválasztás - ugyanolyan meghatározó részei az ismerkedésnek, mint a csinos pofi.

Ha szeretnéd előrelendíteni az ismerkedést a kiszemelt sráccal, akkor ezekkel vedd le a lábáról!

Az illat

Jártál már te is úgy, hogy elment melletted egy fiú az utcán, és az illat egyszerűen magával ragadott? Nos, ezzel a pasik sincsenek másként. Egy kellemesen visszafogott, nem hivalkodó illatfelhő, ami illik hozzád, olyannyira kiegészíti a megjelenésedet, hogy attól sokkal vonzóbbnak tűnhetsz a másik számára.

Egyesek jobban kedvelik az édes illatokat, mások a kicsit fanyarabb aromák mellett voksolnak, de egy biztos, nagyon fontos, hogy a kiválasztott illattal azonosulni tudj. Ha nem érzed magadénak a parfümöt, akkor nem válik a személyiséged részévé, csupán hordozó leszel.

Ha viszont a második bőröddé idomul, akkor közrejátszhat abban, hogy könnyebben rabul ejtsd a kiszemelted szívét.

Belső harmónia

Lerágott csont már, de nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy mennyire fontos a belső harmónia megteremtése. Ha kiegyensúlyozott vagy és magabiztos, vidám és nyitott, az az ellenkező nem szemében is sokkal vonzóbbá tesz, hiszen azt sugárzod: igen, elégedett vagyok magammal!

Ellenben, ha bizonytalan vagy, és az önértékelésed is nagyon alacsony, azzal csak elriasztod magad mellől a pasikat. Senki nem szeretne olyan emberrel járni, aki nincs kibékülve önmagával.

Érdemes legalább naponta fél órát rászánni arra, hogy saját magadat kényeztesd, mind testi, mind lelki értelemben – gondolunk itt egy forró fürdőre vagy egy jó könyvre -, mert csak így sikerülhet megteremteni a belső békédet.

A vonzó nő

Kíváncsi vagy rá, mit néznek meg a pasik először egy lányon? Videónkból kiderül!

Viselkedés

Nagyon sokat nyom a latban, hogy hogyan viselkedsz a szűkebb és a tágabb környezeteddel. Például a hiszti, a nyafogás, a harsányság, az állandó ellenkezés és panaszkodás kicsit sem vonzó tulajdonságok. Az ilyen viselkedést még a nők is nehezen tolerálják egymás között, a pasikat pedig kifejezetten zavarja.

Ám ha kedves vagy, vicces, segítőkész és optimista, sokkal több esélyed van arra, hogy meghódítsd a kiszemelt srác szívét. Sokkal érdekesebb az élet egy olyan lány oldalán, aki nem siránkozik naphosszat, hanem teljes odaadással éli az életet, és bármikor képes egy jó ízűt nevetni akár saját magán is.

Ezt is szeretjük