Azt hinnénk, hogy csak állatok vannak a képeken, ám van benne egy kis csavar: nem is gondolnád, miből vannak
Néha a legegyszerűbb alapanyagokból is csodálatos dolgok készülhetnek.

nemez-állatok-borító
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A művészet pont a sokszínűsége miatt izgalmas: vannak, akik a zenében vagy táncban tudnak maradandót alkotni, míg mások a festészet és szobrászat területén élik ki a kreativitásukat. Ám akadnak olyan emberek is, akik egészen más módon fogják fel a művészetet, és teljesen egyedi kis csoda kerül ki a kezeik közül.

A mootomotto megálmodója, Melissa is ilyen, aki apró állatokat készít elképesztően valósághű módon, az aranyos kis figurákhoz pedig nemezt használt. Ez az egyik legősibb textilfajta, ami birkagyapjúból készül, és remekül formázható.

Igazi állatoknak tűnnek a kis figurák

Az indonéz művész már gyerekkorában szeretett mindig valamit alkotni, Instagram-oldalát pedig hét éve hozta létre, hogy bemutassa nemezből készült munkáit. Az aranyos kis állatokról készült figurák egyik legszembetűnőbb eleme a hihetetlenül részletgazdag kidolgozás, ami miatt a képekről akár teljesen valóságosnak is tűnhetnek az apró alkotások. Bár átlagosan 7-10 nap alatt készülnek el, a cuki figurákat látva teljesen megéri, hiszen akár a kis kedvencünk pontos mását is lehet kérni, hogy mindig velünk lehessen.

(Képek forrása: mootomotto / Instagram)

Ezt is szeretjük