Mintha fotók lennének, pedig golyóstollal rajzolt a férfi: elképesztően élethű képei születtek
A tehetséges művész rajzait főleg golyóstollal készíti, és minden egyes alkotása olyan részletes, mintha csak fényképet nézne az ember.

toll nyitó
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Régebben mindenhez golyóstollat használtunk, a vonalas vagy sima füzetben próbáltuk minél pontosabban lejegyzetelni, amiket a tanár mond az órán, aztán ahogy egyre idősödtünk, úgy vette át a helyét a körmölésnek a gépelés.

Ám nem mindenki mondott le a golyóstollakról az iskola után, egyeseknek hosszú évek kemény munkája alatt sikerült tökélyre fejleszteniük használatukat. A 28 éves, tehetséges egyiptomi művész, Mostafa Khodeir elképesztően élethű rajzokat alkot meg ezzel az egyszerű íróeszközzel.

A golyóstoll mesteri használata

A rajzoló olyan műveket készít, melyekről első pillanatra az ember azt hinné, hogy pusztán valamilyen photoshoppolt fényképet lát, holott az ábrák minden egyes részletét golyóstollal dolgozta ki a férfi. Hihetetlenül ügyesen jeleníti meg a fény-árnyékot lenyűgöző képein, amikből kiválogattuk a kedvenceinket.

(Cikken belüli képek forrása: Mostafa Khodeir / Facebook, mostafa_gallery / behance.net, mostafa.khodeir / Instagram, Mostafa_Khodeir / Twitter, borítókép forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük