"Ez már mindennek a legalja!" - Megmondta a magáét a VV6-ról Éder Krisztián
SP a Facebookon osztotta ki a valóságshow-t és annak rajongóit.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Január 12-én indult el a ValóVilág hatodik, 2014-es szériája. A valóságshow már az előző évadban is ellentétes érzelmeket váltott ki a közönségből, de úgy tűnik, most a hírességeket is felkavarta és véleményközlésre ingerelte a műsor.

Éder Krisztián a Facebook-oldalán osztotta meg rajongóival a médiával kapcsolatos benyomását, és soraiból egyértelműen kiderül, a ValóVilág 6 késztette szólásra.

SP kifakadt

Nem állta meg szó nélkül a ValóVilág legújabb szériájának elindulását Éder Krisztinán, művésznevén SP. Az egykori énekes, aki mostanában inkább fotósként dolgozik, a közösségi médiát választotta véleményének közlésére a modern televíziózással és a valóságshow-val kapcsolatban.

"Mindig is szánalmasnak tartottam a közízlés teljes mértékben való kiszolgálását Azon is gondolkodtam, hogy egyáltalán hozzászóljak-e a témához, de ez, ami most történik ez már mindennek a legalja" - kezdte SP.

Kifejtette, mennyire szégyenteljesnek tartja, hogy a fiatalok elé "unintelligens" és "iskolázatlan", "VV Józsi" példaképeket állítanak. "Így neveljél gyereket, hogy 0-24-ben demagóg mocsok megy a tévében, és az újságokban szintén ez pörög" - írta.

"Szégyelljétek magatokat!"

Éder Krisztián soraiból kiderül, nem ért egyet azzal, hogy manapság rengeteg minden a külsőségeken múlik: "Azt is borzasztóan cikinek tartom, hogy míg tehetséges emberek egyetemi szinten tanulják évekig a színészetet, addig pár jobb kinézetű nem színész arc (több ismerősöm is érintett, de alapvetően nem a szereplők ellen irányul a poszt) játsza félgagyiba a bredpitet."

SP üzenetén végig érezhető az indulat, a poszt végén pedig egy kisebb dorgálással zárja sorait: "Tényleg nem tudom, hogy van-e ennél lejjebb. Szégyelljétek magatokat!"

Kép: TV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük