Így akart figyelmet kicsikarni? Az egész világot átverte az énekes

Te is bedőltél?

Ed Sheeran saját állításait cáfolta legutóbbi interjújában.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Villámgyorsan söpört végig a világsajtón a hír, hogy Ed Sheeran, a többszörös Grammy-díjra jelölt énekes két éven keresztül hajléktalan volt.

Mindez újonnan megjelent könyvének kapcsán derült ki, melyben ő maga írta le, hogy 2008 és 2010 között nem volt hol laknia. Most azonban cáfolja a saját állítását.

Mindenki félreértette?

Nemrégiben jelent meg Taylor Swift egyik legjobb barátjának, Ed Sheerannek az életrajzi könyve, amelyben eddig sosem hallott titkokat oszt meg az olvasókkal viharos múltjáról.

Többek között azt is, hogy mielőtt híressé vált, két teljes éven át az utcán élt, és részletekbe bocsátkozva meséli el, milyen volt számára ez az időszak - erről korábbi cikkünkben bővebben olvashatsz, kattints ide!

Most azonban egy angol rádiónak adott interjújában az egész erről szóló részt megmásította, kijelentette, hogy sohasem volt hajléktalan, és utalt rá, hogy mindenki félreértette a fejezetet, aki ezt állította.

Taylor Swift legjobb barátai

Nem csak Ed Sheeran tartozik Taylor Swift belső köreibe: úgy tűnik, az énekesnő minden feltörekvőben lévő sztárral összebarátkozik. Íme, néhány példa!

Az interjú

Az énekes a rádiónak azt nyilatkozta, mindössze néhány napig nem volt hol aludnia, és bár tényleg nem volt állandó lakcíme, nem élt tartósan az utcán, valamint az életmódja sem hasonlított egy hajléktalanéhoz: a barátainál lakott, hol itt, hol ott. Ebben az esetben nem tudjuk mire vélni ezt részt a könyvben:

"A személyes higiéniám hagyott kívánnivalót maga után, ugyanis egyáltalán nem tudtam zuhanyozni. A hajam csomós volt, tele voltam tetvekkel, és bűzlöttem."

Míg az életrajzi kötetben keserédes időszakként emlékszik vissza a szóban forgó két évre, a rádióban már egészen mást mondott. 

"2009-ben már négy éve koncerteztem Londonban, amikor elvesztettem a lakásom, ezért a barátaimnál maradtam, akikkel időközben találkoztam. Nagyon szórakoztató időszak volt, nagyon jól éreztem magam."

Ezt is szeretjük