Gyöngyházfényű Dreft
Finommosószer kényes ruhákra tervezve
Elegendő a kímélő mosás a kényes ruhák szépségének megőrzéséhez? Mit tehetsz kedvenc darabjaidért? (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A mai modern anyagok többsége kímélő mosást igényel, mivel ha nem megfelelő módon mossák azokat, könnyen elveszíthetik alakjukat, színük fakulhat, az anyag bolyhosodhat. Megfelelő tisztításukról a ruha címkéje ad útmutatást: ajánlott-e a kézi vagy gépi mosás alacsony hőfokon, szabad-e centrifugálni.

De elegendő-e a kímélő mosási eljárás a kényes ruhák állapotának megóvására, vagy a mosószer is számít?

Az univerzális mosóporok igazi tortúrát jelenthetnek a kényes anyagok számára

Az univerzális mosóporokat alapvetően nem a kényes anyagok tisztítására tervezték. Ez azért van, mert olyan folteltávolító összetevőket tartalmaznak a makacs foltok eltávolítására, melyek roncsolhatják a kényes anyagokat.

A finommosószerek azonban segítenek megőrizni a kényes ruhák eredeti alakját. A finommosószereket kifejezetten a kényes ruhák igényeinek megfelelően fejlesztették. Nem tartalmazzák az univerzális mosóporokban található, fentebb említett folteltávolító összetevőket, így gyengédek a ruha anyagához és színéhez.

A finommosószerek használata kitűnő választás, hogy a legmegfelelőbb védelmet biztosítsd kényes ruháidnak! A Dreft különleges, mert segít megvédeni a ruhát a kinyúlás ellen mosás és viselés közben is.

A kényes anyagból készült ruhák könnyen kinyúlhatnak. A Dreft a különleges Fiberflex formulával rugalmas tartást ad a szálaknak, és mint egy spirál, körbeveszi azokat. Így segít megőrizni a ruhák eredeti alakját.

Termékskálája egyszerre kínál megoldást a kényes anyagok tisztításához, valamint az érzékeny bőrűek ruháinak mosásához. Bár az érzékeny bőrűek ruháinak mosása külön gondot jelent az esetleges bőrirritáció miatt, a Dreft Baby & Sensitive variánsa megoldást nyújthat erre a problémára is.

A Dreft három variánsa kíméletes mosást biztosít kényes ruháidnak

Dreft Delicates & Colors
Fiberflex formulát tartalmaz, mely segít megelőzni, hogy a kényes anyagból készült ruhák a gyakori mosás vagy viselés során elveszítsék eredeti formájukat, színvédő összetevői pedig segítenek megőrizni a színek eredeti ragyogását.

Dreft Black
100%-ig a fekete ruhákhoz tervezték, ezért segít megőrizni színüket és formájukat.

Dreft Baby & Sensitive
Bőrgyógyászatilag tesztelt, és a tesztek során nem okozott bőrirritációt az érzékeny bőrön és a babák bőrén.

Gyöngyházfényű Dreft
Segít megőrizni a kényes ruhák* színét és formáját

Mit ér a tökéletes külső, ha a ruhák nem követik testünk vonalait? A gyöngyházfényű Dreftet kényes anyagokhoz fejlesztették ki, és segít megőrizni kedvenc ruháink* színét és formáját. Így büszkén megmutathatjuk homokóra alakunkat!
*kötött pamutból készült ruhák(%oldalmero(http://ad.adverticum.net/img.prm?zona=1759478&kampany=1843253&banner=1843254&ord=RANDOM_NUMBER)%)

Ezt is szeretjük