Igazi kis divatdiktátor a stílusos kutya: úgy pózol, mint a modellek
Tévedés azt gondolni, hogy csak az emberek lehetnek influenszerek, hiszen akár a kutyák is meghódíthatják stílusukkal a közösségi oldalakat.

divatos-kutya-borító
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Olyan világban élünk, ahol már nemcsak a neves tervezők, hanem a közösségi oldalak népszerű véleményvezérei is diktálják a divatot, ám ma már nemcsak embereket, hanem kutyákat is lehet bátran stílusikonnak nevezni. 

A Tokióban élő, Bontenmaru névre hallgató kutya gazdája is előszeretettel készít magazinba illő fotókat kis kedvencéről, aki láthatóan nagyon élvezi a rivaldafényt, és a stílusos ruhák és kiegészítők sem állnak távol tőle.

Nem csak a frizurája divatos

A si-cu fajtájú hatéves kutya ma már 24 ezer követővel rendelkezik az Instagrammon, ám ez a szám csak folyamatosan nő, ahogy egyre több divatos összeállítást posztol. Először mindenkinek a különösre nyírt frizurája tűnik fel, gyakran hasonlítják emiatt Lady Gaga vagy Sia kutyamegfelelőjének is. A divatos megjelenést csak tovább tetézi változatos ruhatára, amit gazdája elmondása szerint a hétköznapokban nem visel, inkább csak a fotókon pózol tökéletesen a csinos ruhákban.

(Képek forrása: bonten ._. maru / Instagram)

Ezt is szeretjük