Szebb, mint valaha! Új külsővel jelent meg a fiatal énekesnő
Úgy tűnik, Demi Lovato kikerült a hullámvölgyből, és teljesen megújult. Már következő albuma is készül.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Demi Lovato életében mostanság felgyorsultak az események. Az énekesnő hamarosan új albummal jelentkezik, ami egy kicsit eltér majd a megszokottól.

Demi Lovato barna hajjal
Ma már szőke az énekesnő

A lány a közelmúltban a külsejét is megváltoztatta: Demi most már a szőkék táborát erősíti.

Adele inspirálja őt

Deminek konkrét célja is van az új albumával: vissza szeretné hozni az igazi zenét, és már van is a tarsolyában néhány dal, ami alkalmas lesz erre. Úgy gondolja, az az igazi zene, amiben megtalálható a popszámok fülbemászó dallama, de valódi hangszerek szólalnak meg benne. A gurl.com-nak adott interjújában elárulta, hogy szerinte Adele zenéjére a fentiek mind megtalálhatóak, és az énekesnő az ő munkásságára is nagy hatással van.

Demi elmondása szerint új albumán hasonló hangzású, ugyanakkor vidám, mókás, gondtalan témájú dalok lesznek, de azt is hozzátette, hogy a végkifejlet még korántsem biztos. Ha eltölt egy hónapot a stúdióban, talán valami teljesen más születik majd meg, mint amire most számít.

Szakít magára időt

A közelmúltban sok találgatás folyt azzal kapcsolatban, vajon étkezési zavarokkal küzd-e Demi Lovato. Sokan súlyingadozást véltek nála felfedezni, és a hízása jó ideig téma volt. Ám az énekesnő most jobban néz ki, mint valaha. Annak ellenére, hogy az új albumon dolgozik, és az X-Factor munkálataiból is kiveszi a részét, mégis van kapacitása arra, hogy magával is foglalkozzon.

Elmondása szerint mindez úgy sikerül neki, hogy szakít időt mindenre, mert tudja, hogy ha most nagyon keményen dolgozik, előbb-utóbb eljut arra a pontra a karrierjében, ahová mindig is szeretett volna. Ekkor pedig megengedheti majd magának, hogy szünetet tartson, és valóra váltsa az álmát, miszerint körbeutazza a világot, és talán családot is alapít majd.

Szőke lett

Külsején látszik, hogy Demi élvezi a munkáját és az egész életet. Hosszú, barna fürtjeit szőkére festette, ami éles váltás, de nagyon jól áll neki. Sohasem gondolta volna, hogy egyszer majd így dönt, de ami a legfontosabb, hogy úgy tűnik, bevált az új hajszín. Úgy gondolja, újra önmaga lett, és rendkívül jól szórakozik. Nem tudni, meddig tart majd ez az állapot, de annyi biztos, hogy Demi megint úgy érzi magát, mint 15 éves korában, amikor a Rocktábor című filmnek köszönhetően megváltozott az élete.

Ezt is szeretjük