Balesetet szenvedett az X-Factor zsűritagja

A szobatársa volt a hibás?

Demi Lovato a hétvégén lábát törte a saját otthonában. A dologban a lakótársa keze is benne van.

Bár Demi Lovato lába eltört, és az énekesnő csak mankóval tud járni, mégsem keseredett el.

Az esetet viccesen fogja fel, és efelől a rajongókat is igyekszik biztosítani a Twitteren keresztül.

Csak nevet a helyzeten

Demi a hétvégén a Twitteren posztolt egy fotót, amelyen a begipszelt lába és két mankó látható. A sokatmondó képhez egy megjegyzés is tartozott, amelyből sejteni lehet, hogy a komoly sérülés ellenére sem keseredett el a 20 éves énekesnő. "Szükségtelen mondanom, hogy a mai nap eseménydús volt. Hahahaha" - írta.

Később egy vicces tanácsot is adott a rajongóknak: "Soha, de soha ne hagyd, hogy a szobatársad Pledge-dzsel tisztítsa a keményfa padlót!" Ebből a mondatból rögtön sejteni lehetett, hogy mi történt: Demi valószínűleg megcsúszott a szobatárs által fényesre suvickolt felületen, és akkorát esett, hogy a csontját törte.

Az énekesnő nem állt meg a viccelődésben: megosztott egy videót a legnagyobb színpadi eséseiről, és kifejtette, hogy többé már legutóbbi albumának címe, az Unbroken - Töretlen - sem 100%-ig helytálló.

Még mindig egy klinikán él

Bár Demi Lovato tulajdonában egy valóságos palota áll, mégis a józanságáért felelős rehabilitációs központban él. Igaz, hogy már közel két éve lemondott az alkoholról és a drogokról, felgyógyult a bulimiából, az anorexiából, és az önbántalmazással is felhagyott, mégis úgy érzi, ez az a hely, ahol biztonságban van. Így hát a központban maradt, és úgy döntött, nem hagyja, hogy a feszített munkatempó miatt újra elfelejtse, ki is ő valójában.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Elmondása szerint az utóbbi időben arra is rájött, kik azok a személyek, akiket korábban a barátainak hitt, pedig csak hozzásegítették őt a drog- és alkoholproblémák kialakulásához. Ekkor fedezte fel azt is, hogy híresnek lenni nehéz, mert bármit megtehet, és senki nem mond nemet - így jobbnak látja szigorú szabályok között tölteni mindennapjait, hogy ne fenyegesse a visszaesés.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük