Ingyen koncert a villamoson: mutatjuk, melyik napon és melyik vonalon keresd
Idén is útra kel a Dallamos Villamos: mutatjuk a 2018-as fellépők listáját.

dallamos-villamos
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szeptember 8-án, szombaton kora délutántól estig újra zenél majd a Nagykörút. Az elmúlt évekhez hasonlóan, az idén 50 éves BKV együttműködésével, a 4-es villamos vonalán fut a nosztalgiaszerelvény, melynek mindkét kocsijában élőzenével, a délután folyamán összesen tizenhat fellépővel találkozhat az utazóközönség. Fellép többek között az Anna and the Barbies, Molnár Tamás (Jetlag), az OliverFromEarth és YOULÏ is.

A Zeneszöveg.hu kultúrmissziója mára a magyar zenét támogató, nagyszabású rendezvénnyé nőtte ki magát, amely idén új elemmel, a gyerekzenei idősávval gazdagodik, kedvezvén ezzel a kisgyermekes látogatóknak, és illeszkedve a Családok Éve koncepciójába is. A szerelvény továbbra is a Magyar Dal Napja szellemében fut, idén kiemelt figyelemmel az 50 éves BKV-ra. A Dallamos Villamosra érvényes jeggyel vagy bérlettel lehet felszállni.

Az esemény múltidéző utazást tesz a régi kocsikban, változatos zenei élményt kínál minden korosztály számára: a gyerekzenei koncertek mellett hallhatunk a rendezvényen fiatal, tehetséges csapatokat, már ismert és elismert előadókat és ötvenéves slágereket is. Mindezzel méltó módon illeszkedik a BKV fél évszázados évfordulójának ünnepi hangulatához.

A programot Újbuda-Központnál 13:20-tól a Marching Jazz Band formációja nyitja egy látványos és végtelenül hangulatos programmal: a peronon fúvósokkal, dobokkal, óriási csinnadrattával. Örökzöldek dixieland-stílusban előadva: operettek és nagy magyar slágerek. A fellépők között lesz az Anna and the Barbies (Akusztik Trió), Molnár Tamás (Jetlag), az OliverFromEarth és YOULÏ.

A cikk az ajánló után folytatódik

A gyerekkoncertek között találjuk a kicsik nagy kedvencét, a Buborék együttest, de zenél majd a gyerkőcöknek a Búgócsiga és a Kalap Jakab is. A villamos rendszeres fellépője a Villon Trió. További fellépők: Bárterápia (Veszprémi Utcazene Fesztivál-közönségdíjas), Ruby Harlem (Fülesbagoly Tehetségkutató-első helyezett), NÁGI, a Gyík zenekar és a Raj, a Vírus Zenekar és VeraSzívem is. Menetrend és további infó az esemény Facebook-oldalán!

Kiemelt kép: MTI/Kallos Bea

Nézd meg ezt is - 4 éve fotózza a metró utasait a férfi

Legszívesebben párokat, gyerekeket, magányosnak tűnő vagy a gondolataikba mélyedő embereket fényképez. Fekete-fehérben készíti a felvételeket: ezzel a 20. századi fotózásnak hódol, ennek eredményeképpen nagyon erőteljesek a képei.

Ezt is szeretjük