Ettől el fogsz olvadni! Minden idők legédesebb állatai a neten
Ha van néhány perc szabadidőd, nézd meg minden idők legédesebb állatos videóit!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A világháló végeláthatatlan szövevényében akad néhány olyan videó, ami szinte könnyekig meghatja az embert.

Íme, néhány szösszenet az állatvilág legaranyosabb apróságairól, akiktől még a legkeményebb szív is pillanatok alatt megolvad! Nézd meg őket!

- Végre itthon vagy!

A mondás szerint a kutya az ember legjobb barátja, amit a következő videó is alátámaszt - nem véletlen, hogy közel négymillióan nézték már meg.

A hat hónapos szolgálatból hazatérő katona szólongatja nagyra nőtt kölyökkutyáját. Az eb, ahogyan meghallja a gazdája hangját, már rohan is, úgy ugrik fel rá, mintha megölelné, nyalogatja őt, és úgy sír, mint egy kisgyerek, aki nem akarja, hogy az anyukája otthagyja az oviban.

Szívszorító pillanat, ahogyan a kutya a fotelba mászva bekuporodik a férfi ölébe, és szemrehányóan sírja: - Végre itthon vagy.

Javasoljuk, tegyél egy doboz zsebkendőt a számítógép mellé, amíg nézed a videót, mert szem nem marad szárazon, ahogy a kis jószág megörül gazdájának!

Egy falatka banán

Az alcím megtévesztő lehet, a következő videó bájos főszereplője ugyanis nem egy majom, hanem a kúszósül fajok egyik cuki példánya. A tüskés apróság nem mindennapi megjelenéssel büszkélkedhet, óriási, rózsaszín orra és gombszemei már önmagukban megnyerőek, de a Kemosabe névre hallgató állatka igazi báját az általa kiadott nyammogó hangok adják.

Nézd meg, hogyan próbálja kikövetelni magának a jutalomfalatot apró mancsaival, és aztán hogyan rágja ki az édes banán közepét!

#at=12

A bátor szívű törpe

Cukiságát tekintve a minimalac szinte fényévekkel veri a többi állatot. Az aprócska, szinte tenyérnyi csöppségek rövid lábaikkal egészen mókásan festenek, sivító hangjukkal pedig szinte az ember hallását is károsítják, ennek ellenére nem lehet ellenállni nekik.

A videón látható kis Cochon hű kutyaként követi gazdáit mindenhová, ha pedig nem sikerül a lépcsőn feljebb jutnia, éles sírással próbálja elérni, hogy segítsenek neki. Cochon igazi bátor szívű harcos, akit nem állíthat meg sem néhány lépcsőfok, sem a család kandúrja, de még a tenger mély vize sem. Nézd meg, hogyan boldogul rövidke lábaival!

Ezt is szeretjük