Ezeknél a tetoválásoknál valami nagyon félrement - Nem lennénk a viselőik helyében

Az esztétika és a szépség teljesen szubjektív fogalmak, de azért valahol meg kell húzni a határt. Jó lenne tudni, mi járt a tetoválók fejében.

vicces tetoválások nyitó
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Vannak dolgok, amiken nem érdemes spórolni. Ilyenek az egészséggel kapcsolatos vizsgálatok, a bőrápolási szerek és többek között a tetoválás is. Az ember felelősséggel tartozik legnagyobb szerve, a bőre iránt is, ha már egyszer maradandó díszt szeretne viselni rajta.

Olcsó húsnak híg a leve, tartja a mondás. Feltehetően az alább látható tetoválások közül jócskán akadt olyan, amit iszonyú kecsegtető árért kínáltak. De elképzelhető, hogy az önjelölt művész egy furcsa barát volt, aki elhitte magáról, hogy tud tetoválni.

Akárhogy is legyen, végül csak az jár rosszabbul, aki a remekművet viseli. Ráadásul sokszor nem is túl eldugott helyen születtek a  szürreális alkotások. Tetoválás során színes tintát pumpálnak apró tű segítségével a bőrfelszín alsóbb rétegeibe, így nemcsak bizarr végeredményt, de akár valamilyen fertőzést is lehet kapni az ilyen kétes művészek tanyáin. Mutatjuk, milyen furcsa művek születtek, némely képen érdemes elidőzni.

A kiemelt kép illusztráció. Forrás: Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük