Úgy néz ki a macska, mint egy morcos néni: nagyon vicces a kis szőrmók

Wilfred Warrior, a tündéri csincsilla perzsa macska rengeteg ember szívébe belopta magát különös külsejével.

Csúnya macska, Wilfred Warrior
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Wilfred Warriort sokan Michael Rapaport komikus videója révén ismerik, melyben a nagymamájához hasonlítja a kertben ücsörgő, egyedi kinézetű macskát. 

A négyéves csincsilla perzsa macskának már több mint egymillió rajongója van Instagram-oldalán, hiszen senki nem tud betelni az édes, szinte emberi pofijú cicával. Születési rendellenessége miatt kicsit valóban hasonlít egy morcos, idős nénire.

Wilfred, a macskaceleb

Olyannyira kedvelik, hogy néhányan még magukra is tetováltatták a fiatal cicus arcképét. Gazdái rendszeresen viszik állatorvoshoz ellenőriztetni kitüremkedő fogát, egészségi állapotát, szerencsére semmi baja nincs.

- Amikor 2016-ban elhoztuk Wilfredet, szerelem volt első látásra. Sokan írnak goromba kommenteket, megjegyzéseket tesznek Wilfred kiálló fogai miatt, de az állatorvos szerint nincs szükség helyreigazító műtétre. A fogak nem zavarják őt egyáltalán - nyilatkozta a Buzzfeed oldalának gazdája, Jenna Millward. Egy biztos: a képeken látszik, hogy minden mozzanatát imádja különc macskájának.

(Képek forrása: wilfredwarrior / Instagram, kiemelt kép forrása: Getty Images Hungary, Facebook kép forrása: wilfredwarrior / Instagram)

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük