Úgy néz ki a macska, mint egy morcos néni: nagyon vicces a kis szőrmók
Wilfred Warrior, a tündéri csincsilla perzsa macska rengeteg ember szívébe belopta magát különös külsejével.

csúnya cica
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Wilfred Warriort sokan Michael Rapaport komikus videója révén ismerik, melyben a nagymamájához hasonlítja a kertben ücsörgő, egyedi kinézetű macskát. 

A négyéves csincsilla perzsa macskának már több mint egymillió rajongója van Instagram-oldalán, hiszen senki nem tud betelni az édes, szinte emberi pofijú cicával. Születési rendellenessége miatt kicsit valóban hasonlít egy morcos, idős nénire.

Wilfred, a macskaceleb

Olyannyira kedvelik, hogy néhányan még magukra is tetováltatták a fiatal cicus arcképét. Gazdái rendszeresen viszik állatorvoshoz ellenőriztetni kitüremkedő fogát, egészségi állapotát, szerencsére semmi baja nincs.

- Amikor 2016-ban elhoztuk Wilfredet, szerelem volt első látásra. Sokan írnak goromba kommenteket, megjegyzéseket tesznek Wilfred kiálló fogai miatt, de az állatorvos szerint nincs szükség helyreigazító műtétre. A fogak nem zavarják őt egyáltalán - nyilatkozta a Buzzfeed oldalának gazdája, Jenna Millward. Egy biztos: a képeken látszik, hogy minden mozzanatát imádja különc macskájának.

(Képek forrása: wilfredwarrior / Instagram, kiemelt kép forrása: Getty Images Hungary, Facebook kép forrása: wilfredwarrior / Instagram)

Ezt is szeretjük