Mindennap macskákat rajzol a fiatal lány - Meglepő, miért csinálja
A mindennapi élethelyzeteket bemutató macskás képek azonnal elrabolják mindenki szívét.

macska-rajz-borító
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Belegondolni is rossz, milyen szürke és unalmas lenne a világ és az internet a macskák nélkül: sokszor nagyon vicces dolgokat csinálnak, aranyosak, de flegma viselkedésükben is van valami eszméletlenül magával ragadó.

A cicás fotók mellett a művészek is előszeretettel választják alkotásaik témájául a négylábú szőrmókokat. Vannak, akik képregények formájában mesélik el, milyen velük az élet, míg mások festményeken örökítik meg mindennapjaikat az utókornak.

Mindennap egy festmény

Emily Paquin régóta foglalkozik rajzolással, művészeti főiskolán tanul, és különleges kihívás elé állította magát. Mindennap készít egy macskás képet egészen addig, amíg nem lesz meg a százdarabos gyűjteménye. Az ihletet általában az interneten talált fotókból meríti, és tökéletesen ábrázolja, milyenek a mindennapok egy házi kedvenccel. Egy képpel általában 2-3 óra alatt végez, de ez nagyban függ az apró részletektől és a napirendjétől is. Nem véletlen, hogy őket kezdte lerajzolni: így próbálta tudatni családjával, mennyire szereti a macskákat, és a legnagyobb vágya az örökbefogadás. A burkolt célzás végül elérte a célját, és a család befogadott egy két hónapos, Beanie névre hallgató cicát, így már saját tapasztalatait is bele tudja építeni alkotásaiba.

(Képek forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük