Furcsa zajokat hallott egy arizonai férfi a garázsában: meghűlt az ereiben a vér, amikor rájött az okukra

Az esetről készült felvétel csak erős idegzetűeknek ajánlott.

GettyImages-527966324

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Egy arizonai férfi néhány csörgőkígyót pillantott meg a garázsában. Kinyitotta a garázsajtót, hogy megszabaduljon tőlük, de hamarosan rájött, hogy egy szakember segítségét kell kérnie az ügy megoldásában.

A kígyóbefogó azonban döbbenetes felfedezést tett, miután a helyszínre ért. Az esetről nem mindennapi videófelvétel is készült.

Csörgőkígyók a garázsban

A Marissa Maki nevű kígyóbefogó bejelentést kapott a múlt héten egy arizonai garázsban talált csörgőkígyókkal kapcsolatban. A nő ekkor még nem tudta, hogy milyen döbbenetes látvány fogja fogadni a Mesa nevű településen található garázsban, ahogy azt sem, hogy milyen nagy szüksége lesz a bátorságára és talpraesettségére.

Mint kiderült, a ház tulajdonosa a garázs sarkában talált rá a csörgőkígyókra, és úgy próbált meg megszabadulni tőlük, hogy kinyitotta a garázs ajtaját. A kígyók azonban nem tágítottak, napokig a garázsban maradtak, így a férfi végül felhívta a szakembereket.

Bár a garázs tulajdonosa 23 Arizonában eltöltött év után már hozzászokott a kígyók látványához, a sarokban egymás hegyén-hátán csúszkáló hüllőktől őt is kirázta a hideg.

Miután Maki odaért a garázsba nekilátott a texasi csörgőkígyók eltávolításának. Ehhez egy speciális csipeszt használt, és egy nagy vödröt, amelybe beledobálta a veszélyes csúszómászókat. 

A nő teljesen ledöbbent a garázsban talált kígyók mennyiségén.

"Ez rengeteg kígyó. Ez őrület! A felnőttek és a kicsinyek is vedlenek, húha." - fogalmazott.

Maki telerakott egy egész vödröt a fiatalabb kígyókkal, amelyek valószínűleg több különböző szülőtől származhattak.

A nő elmagyarázta a Daily Mailnek, hogy a texasi csörgőkígyók a vedlésükkor nagyjából 10 napig egy helyen szoktak maradni, és csak akkor állnak tovább, ha már teljesen megszabadultak a régi bőrüktől. 

A kígyóbefogó összesen 20 csörgőkígyót gyűjtött össze, amelyeket azután az arizonai sivatagban engedett szabadon. 

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Gyanútlanul játszott a kisgyerek a ház előtt, amikor felbukkant a királykobra: vérfagyasztó videó készült az esetről

Óriási szerencséje volt a családnak.

Képek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük