Felnézett a Holdra, és csodát látott: fotó is készült a különleges jelenségről

Sokszor elég csak körbenéznünk a világban, hogy nem mindennapi dolgokat lássunk.

hold-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A szürke hétköznapok gyors váltakozásában hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy lépten-nyomon csodák vesznek körbe bennünket. Csupán annyi a dolgunk, hogy megálljunk egy percre, és alaposan szemügyre vegyük a minket körülvevő világot.

Az kétségtelen, hogy az anyatermészet mindent biztosít, ami a túléléshez kell, ám nem csupán az élet feltételéhez szükséges dolgokat kapjuk meg tőle: a Föld bármely pontján olyan vidékekre bukkanhatunk, melynek látványától leesik az állunk. 

8 különleges fotó az anyatermészetből

Nem kell feltétlenül egzotikus helyekre vagy vadregényes tájakra utaznunk, hogy bizonyítékot kapjuk arról, milyen lenyűgöző helyen élünk, olykor elég, ha csak felpillantunk az égre, hogy elakadjon a lélegzetünk. A Bored Panda felhasználójának biztosan kellett egy-két pillanat ahhoz, hogy rájöjjön, nem káprázik a szeme. A Holdra pillantott az éjszakában, és annak egy soha nem látott arcával találta magát szemben. Épp egy sötét felhő vonult át az égitest előtt, amitől az egy az egyben a Szaturnusz alakját vette fel.

Képes összeállításunkban a Hold különleges fotóján kívül még hét olyan felvételt láthatsz, amelyeken csodálatos pillanatokat örökítettek meg.

Cover-fotó: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük