A pár élete megváltozott, amikor rájöttek, miért találják ismerősnek a Csernobil sorozat helyszínét
Mivel a lakás olyan helyszínen van, ami a sorozatban is szerepelt, rengeteg turista a csodájára jár a korhű berendezésnek.

csernobil
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az utóbbi időben mindenki a Csernobil minisorozatról beszélt, ami bemutatta az 1986-os csernobili nukleáris katasztrófa történetét, a történelem legsúlyosabb, ember által okozott katasztrófáját, valamint az orosz tudósok küzdelmét Európa megmentéséért.

Rasa Jusionyte és párja ugyancsak figyelemmel kísérték a sorozatot, és talán nem nehéz elképzelni, mit érezhettek, amikor rájöttek, nem véletlenül ismerős nekik a forgatási helyszín. Merthogy a sorozat több jelenetét a litván fővárosban, Vilniusban vették fel. Ugyanabban az épületben, ahol ők is élnek.

A sorozat helyszíne tökéletes Airbnb-szállás

A lakás a nagyszülőkről szállt Rasa barátjára, így az alapvető kialakítása megegyezett a korabeli otthonok kialakításával. Ám a pár úgy döntött, hogy rátesz egy lapáttal, és átrendezi, majd kiadja a kis kuckót. A tökéletes enteriőr megteremtéséhez azért szükség volt másra is, így a pár hajtóvadászatra indult, hogy minél több relikviát beszerezzenek. A szállásszép bevételt hozva a tulajoknak, csakhamar a turisták kedvence lett, ami nem csoda, mert bár összkomfortos, mégis minden szeglete a korabeli időkre emlékeztet.

Nyitókép forrása: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük