Milyen hangon csörög a telefonod? Ezt árulja el a személyiségedről!
Keresd ki a csengőhangodat, és tudd meg, mit árul el rólad másoknak, ha meghallják!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Talán ismerős a mondás, hogy döntéseink határozzák meg, kik vagyunk. Ez még olyan apróságokra is igaz, mint a csengőhangod kiválasztása: nem véletlenül állítod be épp azt a dallamot, oka van, hogy az áll a legközelebb a szívedhez.

Ha olyan helyen cseng a telefonod, ahol emberekkel vagy körülvéve, akaratlanul is kialakíthatnak rólad egy képet a hang alapján, amin megszólal a készülék. Válaszd ki a listából a csengőhangod típusát, és tudd meg, miről árulkodik!

Egyszerű csengés

Ha a telefonod a klasszikus, vezetékes telefonokat idéző egyszerű csengésre van beállítva, nem vagy oda a változásért, és úgy vagy vele, hogy, ami már egyszer bevált, azon felesleges módosítani. Nem kedveled a feltűnést, és az idegenekkel általában távolságtartó vagy, időbe telik, míg megnyílsz valaki előtt.

Beépített dallam

Ha a telefonod beépített csengőhangjaiból választasz valamilyen dallamosabb zenét, régimódi vagy, de szereted az újdonságokat is. A világot a magad módján kezeled, és utálod, ha valaki megpróbálja rád erőltetni a véleményét. Szükséged van arra, hogy emberekkel légy körülvéve, de nem mindegy, kivel: csak az általad kialakított belső köröddel tudsz igazán felszabadult lenni.

A kedvenc dalod

Mindegy, hogy hetente váltogatod az épp aktuális kedvencedre, vagy ősidők óta ugyanaz a dal a csengőhangod, ha valamilyen zene szólal meg, amikor hívnak, vidám és bohókás természeted van. Örök fiatal vagy, imádod a humort, ugyanakkor romantikus és érzelmes is tudsz lenni, és, ha a külvilág felé nem is mindig mutatod, könnyen megbántódsz apróságokon is.

Attól függ, ki hív

Ha egyéni csengőhangokat állítasz be a telefonkönyvedben szereplő nevekhez, az azt jelzi, hogy lételemed a szabadság, és csak akkor érzed magad igazán jól, ha tudod, hogy te befolyásolod a sorsod alakulását. Szereted, ha a kezedben van a gyeplő, és ezzel néha túlzásba is esel, mert másokat is megpróbálsz irányítani akaratuk ellenére is.

Ezt is szeretjük