18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Így találhat rád idén a szerelem

Csakrák erősítése a boldog párkapcsolathoz

Megmutatjuk, mit kell tenned ahhoz, hogy végre rád találjon a szerelem.

A csakra szó annyit jelent, hogy kerék, amely mindig forog, amikor energiát ad le vagy vesz fel. Az emberi testben hét csakra van. Ezek az energiaközpontok látják el a szervezetet és a lelket energiákkal, hogy az egyes részek jól működhessenek, egyensúly költözhessen az ember életébe.

De ha valamelyik csakrához nem jut elég energia, az életed azon területe hiányokat fog szenvedni. Ezért a boldogság megteremtéséhez elengedhetetlen a hét csakra összhangja, hogy a lehető legjobb energiák rezeghessenek az életedben. Ahhoz, hogy az egyes csakrák elérhessék optimális rezgésüket, meg kell ismerned őket, és ahol hiányosságokat észlelsz, azon terület csakráit meg kell erősítened.

Gyökércsakra

Ez az első számú csakra, amely összeköti a testben lévő valamennyi csakrát, ahogy összeköti az embert a világegyetemmel, felvéve annak energiáit. Ezért a gáti területen és a gerinc alsó részén elhelyezkedő gyökércsakra a földszínekhez, de elsősorban a piroshoz kapcsolható. Ez a csakra gondoskodik arról, hogy szilárd alapokat teremts személyiséged és az életed számára. Ez felel a család alapításért és az egzisztencia megteremtéséért.

Viseld magadon a gyökércsakra szimbólumát, ha ezen a területen szeretnél fejlődni, és az energiákat ide szeretnéd összpontosítani.

Szakrális csakra

A köldök és a nemi szervek között található csakra felel a jól működő szexualitásért, az örömök átéléséért és az alkotó energiákért. Természeti eleme a víz, amely mindig mozgásban van, és ahonnan minden élet fakad. A termékenység és befogadás, elfogadás központját jelenti ez a csakra, mely ha blokkolva van, nehezen tudsz kapcsolatot létesíteni más emberekkel, különösen pedig férfiakkal. Ha szükséged van ennek a csakrának az erősítésére, akkor viseld mindig magadon a szakrális csakra szimbólumát, a hatszirmú lótuszvirágot.

Köldökcsakra

A köldök felett elhelyezkedő csakra az erő központja, amely az égitestek között a Napnak felel meg, míg a színek között az aranysárgának. Az akaraterő, az elszántság, a cselekvőkészség mind innen táplálkozik, ahogyan az a képesség is, hogy hosszan és erősen tud valaki érzelmileg kapcsolódni egy másik emberhez.

Ha több erőre van szükséged a mindennapokban, akkor szükséged lehet a köldökcsakrád erősítésére, amit szimbólumának viselésével tudsz megtenni.

Szívcsakra

A szív magasságában, a mellkas közepén található csakra a csakrák rendszerének központja, amely összekapcsolja a három alsó fizikai, érzelmi csakrát a három felső szellemi, spirituális csakrával. A szeretet intenzitásáért felel, eleme a levegő. Ha blokkolva van, a szerelemre való képesség is blokkolva lesz. Hogy ezt megakadályozd, használd szimbólumát!

Torokcsakra

A váll és a nyak magasságában elhelyezkedő csakra a kommunikáció képességéért, az önkifejezésért felel. Az összes csakra energiáját ez közvetíti a külvilág felé, amiből adódóan az anyagi és a kapcsolati helyzet is függ tőle. Ha úgy érzed, sikereid gátja voltaképpen te magad vagy, mert nem tudod kellőképpen közvetíteni belső értékeidet a külvilág felé, akkor görgesd el a csakrádat gyengítő rossz hatásokat, energiákat az útjából a mágikus torokcsakra medál segítségével!

Homlokcsakra

A homlok közepén található csakra a tisztánlátásért, az emlékezésért és az irányításért felel. Ez gyakorlatilag a harmadik szemed, amelynek segítségével átláthatod a világ racionális szintjén nem érzékelhető összefüggéseket. Segít eligazodni az élet különböző helyzeteiben, konfliktusaiban. Eleme a fény, kifejezve a valódi látáshoz szükséges energiát. Ha az élet sok megpróbáltatás elé állít, és az általuk okozott stressz felhőként borul rád, akkor erősítsd meg a homlokcsakrádat szimbólumának viselésével!

Koronacsakra

A fejtetőn elhelyezkedő csakra a spirituális energiákkal köti össze az embert. Segít, hogy az intuíció útján érzékelt valóságot megérthesd, azt is, amely független a tér-idő kontinuumtól. A felsőbb létformákkal is ezen a csakrán keresztül léphetsz kapcsolatba, így ha szeretnéd jobban megérteni az univerzumot és annak működését, erősítsd csakrádat a koronacsakra szimbólumával!

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük