A csakraerősítő ásványok motiválnak és megerősítenek - Mutatjuk, melyik csakrát melyik kő erősíti

Ezoterikus rezgések és csakrák.

Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek
Ezoterikus rezgések és csakrák.

A csakrák a testedben áramló energia csomópontjai. Ahhoz, hogy az életed minden területe rendben legyen, megfelelően kell működniük, ami annyit tesz, hogy egyensúlyba kerülsz.

A negatív érzelmek és gondolatok, de akár a fizikai állapot romlása is jelzi, ha energiaáramlásodba hiba csúszott. Ha valamelyik csakrád alulműködik, és nem rezeg elég magas szinten, életed egyes területein fennakadások jelentkezhetnek, például a szerelemben vagy a karrierben.

Az ásványok rezgései segíthetnek

Minden ásványnak más szinten rezegnek az energiái. Ha a csakrák alacsony energiaszinten rezegnek, kevésbé vagy harmóniában a világgal, ami sokszor stressz formájában jelentkezik. Vannak azonban olyan ékszerek, amelyek színes csakrakövekkel vannak díszítve: minden csakra ásványai jelen vannak rajta.

A hétköves szívcsakranyaklánc is ilyen, így színei és rezgései segítenek kiegyenlíteni minden csakra alul- vagy túlműködését, és ezáltal elérni javulást az életed minden területén, ahol arra szükség van.

Ugyanez igaz a csakraköves rózsakvarcra, mely szintén magában foglalja mind a hét csakra segítő ásványát. A rózsakvarc a szívcsakra ásványa, ráadásul az egyik legsokoldalúbb ásvány, kétszeresen ráerősít a csakrakövek hatására az életed azon területein, amelyeken a szeretet bármiféle módon jelen van.

Segít megbocsátani, elfogadóvá tesz, meggyógyítja a lelkedet. Így legyen baj életed bármely területén, ez a nyaklánc is támogatja a csakráidat a harmonikus működésben, hogy érzelmeid a helyükre kerüljenek.

Melyiket válaszd?

A gyökércsakra, ha alulműködik, a jáspisból meríthet erőt. Akkor válaszd, ha nehezen éred el céljaidat, mert önbizalmat és kitartást ad. A szakrális csakra alulműködése gátolja a vágyat, és agresszívvá tesz. Ásványa az achát és a karneol, ezért ezeket az ásványokat hordd magadnál, hogy az intimitás és az érzelmi világod helyreálljon.

Nyerj ötcsillagos kényeztetést!

Ha most feliratkozol az új Femina-hírlevélre, megnyerheted a kétszemélyes, két éjszakára szóló 5 db szállásutalvány egyikét az 5 csillagos Hotel Divinusba. Nincs más dolgod, mint feliratkozni, és részt veszel a sorsoláson.

Feliratkozom és játszom

Promóció

A napfonatcsakra az életörömért és kreativitásért felel. Válaszd a gyönyörű tigrisszemet, mert az segít, hogy új, örömteli gondolatok születhessenek benned, és segít tisztán látni. A szívcsakra alulműködése miatt sokszor lehetsz fáradt és elégedetlen. Hordj rózsakvarc - lent balra - vagy aventurin ékszert, hogy helyreálljon az energiarezgése.

A torokcsakra ásványa a lápisz: ha sok a benned lévő gát, és sokszor vagy feszült, ideges, ezt az ásványt válaszd - fent jobbra. A kék lápisz önuralmat és nyugalmat ad, megtisztítja a gondolataidat. A harmadikszem- és a koronacsakra köve az ametiszt.

Ezt is szeretjük