A csakraerősítő ásványok motiválnak és megerősítenek - Mutatjuk, melyik csakrát melyik kő erősíti

Ezoterikus rezgések és csakrák.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek
Ezoterikus rezgések és csakrák.

A csakrák a testedben áramló energia csomópontjai. Ahhoz, hogy az életed minden területe rendben legyen, megfelelően kell működniük, ami annyit tesz, hogy egyensúlyba kerülsz.

A negatív érzelmek és gondolatok, de akár a fizikai állapot romlása is jelzi, ha energiaáramlásodba hiba csúszott. Ha valamelyik csakrád alulműködik, és nem rezeg elég magas szinten, életed egyes területein fennakadások jelentkezhetnek, például a szerelemben vagy a karrierben.

Az ásványok rezgései segíthetnek

Minden ásványnak más szinten rezegnek az energiái. Ha a csakrák alacsony energiaszinten rezegnek, kevésbé vagy harmóniában a világgal, ami sokszor stressz formájában jelentkezik. Vannak azonban olyan ékszerek, amelyek színes csakrakövekkel vannak díszítve: minden csakra ásványai jelen vannak rajta.

A hétköves szívcsakranyaklánc is ilyen, így színei és rezgései segítenek kiegyenlíteni minden csakra alul- vagy túlműködését, és ezáltal elérni javulást az életed minden területén, ahol arra szükség van.

Ugyanez igaz a csakraköves rózsakvarcra, mely szintén magában foglalja mind a hét csakra segítő ásványát. A rózsakvarc a szívcsakra ásványa, ráadásul az egyik legsokoldalúbb ásvány, kétszeresen ráerősít a csakrakövek hatására az életed azon területein, amelyeken a szeretet bármiféle módon jelen van.

Segít megbocsátani, elfogadóvá tesz, meggyógyítja a lelkedet. Így legyen baj életed bármely területén, ez a nyaklánc is támogatja a csakráidat a harmonikus működésben, hogy érzelmeid a helyükre kerüljenek.

Melyiket válaszd?

A gyökércsakra, ha alulműködik, a jáspisból meríthet erőt. Akkor válaszd, ha nehezen éred el céljaidat, mert önbizalmat és kitartást ad. A szakrális csakra alulműködése gátolja a vágyat, és agresszívvá tesz. Ásványa az achát és a karneol, ezért ezeket az ásványokat hordd magadnál, hogy az intimitás és az érzelmi világod helyreálljon.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A napfonatcsakra az életörömért és kreativitásért felel. Válaszd a gyönyörű tigrisszemet, mert az segít, hogy új, örömteli gondolatok születhessenek benned, és segít tisztán látni. A szívcsakra alulműködése miatt sokszor lehetsz fáradt és elégedetlen. Hordj rózsakvarc - lent balra - vagy aventurin ékszert, hogy helyreálljon az energiarezgése.

A torokcsakra ásványa a lápisz: ha sok a benned lévő gát, és sokszor vagy feszült, ideges, ezt az ásványt válaszd - fent jobbra. A kék lápisz önuralmat és nyugalmat ad, megtisztítja a gondolataidat. A harmadikszem- és a koronacsakra köve az ametiszt.

Ezt is szeretjük