Korán kezdi: 16 évesen könyvet ír az életéről az énekes

A 16 éves Cody Simpson máris úgy érzi, meg kell osztania a világgal, mi minden történt vele.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Cody Simpson éppen, hogy 16 éves, de már úgy érzi, olyan múlt áll mögötte, amit feltétlenül papírra kell vetnie.

Ezért kezdett bele egy könyv megírásába, mely az életéről szól majd. 

Út a Paradicsomba

Az ausztrál énekes története hasonló Justin Bieberéhez: szeretett énekelni, ezt rögzítette is, és a videókat megosztotta a Youtube-on. Először egyre több rajongót szerzett, majd felfedezte őt egy Grammy-díjra jelölt producer, Shawn Campbell is. Ezzel beindult a karrierje, és hamarosan saját lemezei is megjelentek.

Az utóbbi időben azonban keveset lehetett hallani Codyról, egy kicsit mintha lecsengett volna az őrület, ami körülvette őt. Lehet, hogy ez volt az oka annak, hogy 16 éves létére bejelentette, írásba foglalja az életét. A könyv eredeti címe Welcome To Paradise: My Journey lesz, melynek jelentése Üdvözlet a Paradicsomban: az én utazásom. 

Cody úgy gondolja, eddigi röpke 16 éve alatt annyi mindent megélt, hogy összejön belőle egy könyvre való sztori, és pályafutásának bő három évét is hasonlóan eseménydúsnak értékeli.

A legdögösebb külföldi sztárok 25 év alatt

Nézegess képeket!

Elolvasom

Októbertől a polcokon

A könyv idén októberben jelenik meg, és Cody elmondása szerint arról szól majd, hogy miként jutott oda, ahol most van. Összefoglalja eddigi életét, betekintést enged abba, milyen ugyanazt az utat járni, mint Justin Bieber, és leírja, milyen Ausztráliában felnőni. Olyan személyes fotók is lesznek benne, melyeket a rajongók eddig sehol máshol nem láthattak.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Az énekesnek állítólag azon kívül, hogy közelebbi kapcsolatot teremtsen a rajongókkal, az a célja a könyvvel, hogy a történetén keresztül inspirálja a fiatalokat az álmaik megvalósításában. 

Nem igazán volt még példa rá, hogy egy ilyen zsenge korú híresség ad ki könyvet a saját életéről. Legutóbb Fluor Tomi próbálkozott hasonlóval, bár ő filmet forgatott, mely végül egyáltalán nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.

Ezt is szeretjük