Kiskutyák után Gregor Bernadettel erősít a Jobbik
Nem ő az egyetlen
Színészek, zenészek és sportolók a pártok mellett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gregor Bernadett nagy meglepetést okozott azzal, hogy igent mondott a Jobbik felkérésére, és énekelt egyet a párt október 23-i rendezvényén. A színésznő azt mondja, ha hívják valahová szerepelni, akkor elmegy. A pártba ugyan nem lépett be, de több interjúban is megerősítette, hogy szimpatizál Vonáékkal - és emiatt nem szeretné rosszul érezni magát.

Gregor Bernadett természetesnek tartja, hogy színészek, művészek álljanak oda egy-egy párt rendezvényére, mert nem várható el a politikusoktól, hogy maguk énekeljenek vagy szavaljanak.

A jelenség csak a Jobbik háza táján számít újdonságnak - eddig inkább csak a nemzeti rock képviselői tűntek fel a rendezvényeiken. A párt a kiskutyás fotók után minden bizonnyal a cukiságkampányt folytatja a színésznő szerepeltetésével.

A többi pártnál megszokott

Más pártok már régóta hasznáják a politikai marketing ezen eszközét, rendezvényeiken folyamatosan jelen vannak színészek, zenészek, sportolók is.

Rendszeresen a Fidesz mellett ünnepelt például Eperjes Károly, Fábry Sándor, Egerszegi Krisztina, Kovács Kokó István vagy éppen Keresztes Ildikó. Az MSZP színpadán volt látható Pécsi Ildikó, Doszpot Péter vagy Vári Gyula pilóta, míg az LMP mellé Lovasi András, Cserhalmi György és Szabó Győző állt oda. A Demokratikus Koalíció ismert arca Vágó István, az Együtt mellett pedig Dopeman szerepelt egy időben. Civil - de általában kormányellenes - rendezvényeken pedig rendszeresen látni Kulka Jánost és Bródy Jánost is. Ők azonban ettől nem lettek politikusok, megmaradtak az eredeti foglalkozásuknál.

A pártrendezvényen szereplő színészek, zenészek, sportolók mellett persze vannak olyanok is, akik korábbi pályájukat ott is hagyták a politika kedvéért: Pálffy István egykori híradós műsorvezető ma már a KDNP padsorában ül a Parlamentben képviselőként; Urbán Flórián labdarúgó a Jobbik színeiben indult az újpesti időközi választáson; Kozmann György olimpiai bajnok kenus a Fidesz színeiben indult a paksi polgármesterségért és Borkai Zsolt olimpiai bajnok tornász szintén fideszesként lett Győr polgármestere.

A legfontosabb illemszabályok: a mindennapi és hivatalos protokoll alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Görög Ibolya protokoll-tanácsadó lesz, akivel az est során többek között az alapvető illemszabályokról, valamint a mindennapi és az üzleti viselkedés helyes formáiról beszélget Szily Nóra, az estek háziasszonya.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Fotók: MTI/Illyés Tibor, Facebook.hu

Ezt is szeretjük