Véres ruhában esett be a kórházba a nő: az orvost sokkolta, amikor meglátta az arcát

Máig nem találtak magyarázatot a furcsa esetre.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az való életben történnek néha olyan megmagyarázhatatlan, szinte természetfeletti és horrorisztikus dolgok, melyek örök kérdőjelként maradnak fenn a magyarázatot kereső utókor számára. 1972 júniusában egy nő jelent meg a Los Angeles-i Cedars Sinai kórházban fehér, véres ruhában.

Ez még önmagában nem volt gyanús, hiszen balesetek után gyakran estek be emberek ilyen állapotban a rendelőbe. Azonban az ott várakozók fejvesztett menekülésbe kezdtek, amikor a nő megállt a váró közepén. Ennek több oka volt: az egyik, hogy egyáltalán nem tűnt embernek vagy élettel teli lénynek. Inkább egy merev, manökenszerű humanoid látványát nyújtotta, egy próbababa hibátlan, fehér plasztikarcával, szemöldök nélkül és elmosódott festékkel.

A másik dolog, ami borzalommal töltötte el a szemtanúkat, a lény szájából lógó kismacska teteme volt. A vér még mindig folyt az állatból, és a nő ruhájára is került belőle. A nő kiköpte a macskát, és hányni kezdett. Ekkor léptek oda a nővérek és orvosok, és leszedálták nyugtatóval. Bevitték egy szobába, ahol már nem tanúsított ellenállást.

Rémisztő vigyor ült ki az arcára

Egy orvos és egy doktornő foglalkozott vele, de ők maguk sem tudták, hogy kivel vagy mivel állnak szemben. Amikor az állapota felől kérdezték, a beteg felfelé fordította kifejezéstelen tekintetét, és olyasmit tett, ami annyira megrémítette a doktornőt, hogy ordítani kezdett: a lény horrorfilmbe illő módon vigyorgott.

Vékony ajkai között állítólag nem emberi fogak voltak, hanem hosszú, éles tüskék - a furcsa szerzet nem tudta a száját úgy bezárni, hogy ne sérüljön meg. Az orvos csak ennyit tudott kinyögni: "Ki a fene vagy te?". A nő feje lebillent a vállára, és csak mosolygott tovább. Ekkor már a biztonságiak léptei hallatszottak a folyosóról, akiket időközben értesítettek.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

"Kifejezéstelen"-ként ismerik

A nő a zajra feleszmélt, menekülni próbált, és ahogy előreugrott, a hatalmas, késszerű fogakat a férfi torkába mélyesztette. Az orvos a földre esett, és saját vérébe fulladt. A lény közelebb hajolt, és utoljára még annyit súgott a haldokló ember fülébe: "Én Isten vagyok." Azzal egyenként legyilkolta a biztonsági embereket, majd elszökött a kórházból.

A doktornő, aki félájultan és sokkos állapotban kuporgott egy sarokban,  túlélte az esetet, és visszaemlékezéseiben "Kifejezéstelennek" nevezte a szörnyű lényt, aki soha többé, sehol nem tűnt fel ezután. A Los Angeles-ben történteket pedig azóta is rejtély övezi, melyet senki nem tudott ez idáig megfejteni.

Ezt is szeretjük