Saját videóddal szerepelhetsz a magyar együttes klipjében!
Elmondjuk, hogyan
A ByTheWay új klipjében akár te is szerepet kaphatsz!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egyre több előadó próbálja úgy aktivizálni a közönségét, hogy bevonja a rajongókat készülő videoklipjének munkálataiba - legtöbbször saját videofelvételeken keresztül.

Demi Lovato után most egy magyar banda is erre vállalkozott: a ByTheWay tegnap felhívást intézett a rajongókhoz. Kamerákat elő!

Szerepelj a klipben!

Bár a ByTheWay egyelőre nem saját dal videóját készíti el, a srácok tegnap délután beavatták a rajongókat a tervekbe: bárki küldhet nekik felvételt magáról, akár egyedül, akár barátokkal szerepel, és a szerencsés kiválasztottak bekerülnek majd a végső klipbe. 

- Na, srácok, itt a lehetőség, hogy velünk együtt szerepeljetek a következő coverdalunk, a Happy videójában! Nagyon szeretnénk, hogy kreatívak, viccesek és szórakoztatóak legyetek - osztotta meg a közleményt a ByTheWay az együttes hivatalos Facebook-oldalán.

Demi Lovato klipjével ellentétben a srácok nem kötötték ki, mit tartalmazzon a beküldött videó: a lényeg, hogy a megadott dal általuk feltöltött feldolgozása legyen az alap.

- Bármit lehet csinálni, de a SoundCloud-ra feltöltött hanganyagra próbáljátok meg. Természetesen segítségetekre lehet Pharell Williams eredeti videója is. Szeretnénk minél több mindenkit szerepeltetni a videóban - nyugodtan szerepeljetek csoportként is, vagy egyedül, ahogy jobban esik.

További feltételek

- A feltétel az, hogy valamilyen HD kamerát használjatok, méghozzá vízszintesre forgatva, ahogy egy normál videó kinéz, 16:9-ben vegyétek fel - írták a fiúk. - Lehet ez akár egy jó telefon HD kamerája is.

- Szelektálni fogunk, sajnos a rosszabb felvételeket nem tudjuk belerakni, mert szeretnénk, ha összképileg egy jó minőségű videót tudnánk összevágni. A videókat küldjétek a mosolynap.btw@gmail.com címre - csak ott tudjuk elfogadni, lehetőleg jól kezelhető formátumban, például mp4, mov.

Kép: RTL Klub/Bársony Bence

Ezt is szeretjük