Gyanútlanul merültek alá a búvárok, óriási kinccsel tértek vissza: 8 rendkívüli lelet, amiket a tenger mélyén találtak

A búvárok elképesztő leletekre bukkantak a nagy kékség mélyén.

cov

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A víz alatti felfedezés az egyik legizgalmasabb tevékenység, amit csak el lehet képzelni: a nagy kékség váratlan titkok sokaságát, egy megismerésre kínálkozó, új világot rejt.

Nemhiába, hogy oly sokan rajonganak a búvárkodásért. Vannak, akik csupán hobbiból merülnek alá, mások idejük nagy részét az ismeretlen feltérképezésével töltik, fáradhatatlanul kutatva a tengeri élővilág és a történelem különlegességeit. Előfordul, hogy a víz alatti kalandok alkalmával váratlan szerencse éri utol a búvárokat, és olyasmit találnak, amit talán álmukban sem mertek volna remélni. Háborús hajók, kincset rejtő roncsok, felbecsülhetetlen régészeti értékek kerülnek elő, melyek már időtlen idők óta várakoztak a vizek fenekén.

8 elképesztő kincs

A következőkben nyolc rendkívül érdekes és értékes leletről olvashatsz, amelyeket búvárok találtak. Érmék, ékszerek, sőt arany- és ezüstrakomány is került már elő a víz mélyén.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük