Náray Tamás divatbemutatója és zseblámpás kincskeresés
Őszbúcsúztató Éjszakák
Budavári Őszbúcsúztató Éjszakák november 12., 13. és 19-én!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Retró mentési akcióval, zseblámpás időutazással, illetve Náray Tamás divatbemutatójával is várják az érdeklődőket november 12-13-án és 19-én a Budavári Őszbúcsúztató Éjszakákon.

Magyar Országos Levéltár - a divatbemutató helyszíne

Budavári Őszbúcsúztató Éjszakák

A programok a Sziklakórház Múzeum, a HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum, a Magyar Országos Levéltár, a Semmelweis Orvostörténeti Múzeum, a Kresz Géza Mentőmúzeum, valamint a Budavári Önkormányzat összefogásával valósulnak meg.

Mentéstörténeti előadás és retró mentési akció 12-én

A Semmelweis Orvostörténeti Múzeumban 12-én a látogatók meghallgathatják Debrődi Gábor mentéstörténeti előadását és Ungvárnémeti Tóth László verseit Galkó Balázs színművész tolmácsolásában, az épület mellett a Kresz Géza Mentőmúzeum pedig retró mentési akciót mutat be.

Interaktív múzeumpedagógia

A Hadtörténeti Intézet és Múzeum 13-án interaktív múzeumpedagógiai és kézműves foglalkozásoknak ad otthont, ezen túl az érdeklődők áriákat és duetteket hallhatnak Puccini operáiból Vincze Bernadett szoprán, Keresztes Laura szoprán, Számvéberné Kenyeres Mónika mezzoszoprán és Honinger László tenor előadásában, zongorán kísér Salgó Tamás.

Náray Tamás november 19-én a Levéltárban

A Magyar Országos Levéltárban november 19-én Náray Tamás divattervező az "örök nő és a divat szüntelen változó kapcsolatáról" beszél, emellett mini divatbemutató, gyermek- és kézműves programok, valamint nőkről szóló előadások színesítik a kínálatot.

Filmvetítés, zseblámpás kincskeresés

A Sziklakórház Múzeumban 12-én, 13-án és 19-én is egyebek mellett interaktív tárlatvezetések, filmvetítés, zseblámpás kincskeresés és történeti várséta is szórakoztatja a közönséget - közölte a szervező az MTI-vel.

Budavári Őszbúcsúztató Éjszakák
Helyszín: Semmelweis Orvostörténeti Múzeum, Kresz Géza Mentőmúzeum, Hadtörténeti Intézet és Múzeum, Magyar Országos Levéltár, Sziklakórház Múzeum
Időpont: 2011. november 12-13., 19.
A részletesebb információkért kattints ide
!

Kép: www.orszagalbum.hu

Ezt is szeretjük