Tippek a karácsonyi vásárlási pánik elkerülésére
Vásárold meg a karácsonyi ajándékokat egyszerűen, akár 80%-os kedvezménnyel! (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Senki sem szereti az utolsó pillanatra hagyni a karácsonyi nagybevásárlást, ennek ellenére a legtöbb ember ez teszi és szenteste előtt rohangál a zsúfolásig telt, de már kifosztott üzletláncokban.

Akinek mégis sikerül valamit vásárolnia, annak pedig garantáltan kígyózó sorokat kell kivárnia a pénztároknál. Ez a sok apró kellemetlenség végül odáig fajul, hogy elmegy a kedved a karácsonyi hangulattól, és még időnk se marad az otthoni ünnepi készülődésre.

Vásárolj könnyedén!

A brands.hu segítségével idén elkerülheted a karácsonyi ajándékvásárlási pánikot, és decemberben már csak élvezned kell az ünnep hangulatát. Használd ki az online vásárlás előnyeit! A brands.hu webáruház éjjel-nappal nyitva áll előtted, nem kell sorban állnod, így a nap bármely órájában kényelmesen, akár az otthoni foteledben hátradőlve, egy kattintással rendelheted meg a legjobb ajándékokat. Ráadásul a megrendelt csomag házhoz érkezik.

Márkák széles kínálata

A brands.hu, Magyarország első közösségi webáruháza, amelyet már több mint 600.000-en imádnak. Gondolj időben szeretteidre és válaszd ki számukra a megfelelő ajándékot a közel 300 világmárka aktuális kínálatából! Legyen az ruha, cipő, játék, sportszer, kozmetikum, könyv vagy CD, esetleg konyhai eszközök és lakás kiegészítők, a brands.hu-n biztos, hogy 30-80% kedvezménnyel szerezheted meg – az eredetit!

Egy-egy márka akciója csak 2-3 napig tart, ezért siess, hogy ne maradj le az Astor, Crocs, Monique Valentin, Budmil, BeMine, Calvin Klein, J.Press, Heavytools, Mexx, Puma, Ferrari, Nike decemberi ajánlatáról se!

Kedvezmények várnak

Ráadásul, ha 2011. december 1-31 között Mastercard® vagy Maestro® bankkártyáddal vásárolsz, magyarországi címre való kézbesítés esetén elengedjük a szállítási költséget, hozzájárulva ezzel is a karácsonyi nagybevásárláshoz. Sőt, az 500 leggyorsabb, Mastercard® vagy Maestro® bankkártyával fizető vásárlót 1.000 Ft értékű brands.hu vásárlási utalvánnyal ajándékozza meg az áruház, hogy ezzel is szebbé tegyük az ünnepeket!Oldd meg egy kattintással szeretteid karácsonyi meglepetéseit, regisztrálj mielőbb a brands.hu weboldalra!(%oldalmero(http://ad.adverticum.net/img.prm?zona=1759478&kampany=1865608&banner=1865610&ord=RANDOM_NUMBER)%)

Ezt is szeretjük