Megmutatta az igazi arcát! Smink nélkül, bikiniben fotózkodott a magyar énekesnő
Nem szégyellősködött Bogi a nyaraláson. Képek!

beauty and style
Top olvasott cikkek

A fiatal sztároknak is kitört a vakáció, és bár szeptemberig nincs iskola, a legtöbben nem szüneteltetik a fellépéseiket, így a nyár számukra munkával telik. Persze azért szakítanak időt a kikapcsolódásra is, mint ahogyan jelenleg Bogi is teszi ezt. A 17 éves énekesnő tegnap bikinis fotót osztott meg a nyaralásról.

Ezt a fotót osztotta meg tegnap Bogi
Korábban is mutatkozott smink nélkül
"Hello Törökország! Egy hétre eljöttem kicsit a családommal kikapcsolódni, erőt gyűjteni, de amint hazaérek, belevetem magam a lemez munkálataiba, és folytatódnak a fellépések is, szóval remélem, sok helyen találkozunk! Puszi nektek" - írta a képhez, amin smink nélküli arcát is megmutatta. A fiatal sztár a természetes szépség híve: már máskor is töltött fel olyan fotót, amin nincs kifestve.
Bogi a tavalyi nyaraláson
Delfinnel is pózolt
Bogi imádja a meleg évszakot, és nyaralni is szeret: tavaly a szünet előtti utolsó héten már alig várta a vakációt, és a szabad hónapok beköszöntével utazgatott is egy kicsit. A fenti képeken a 2013-as nyaralásának pillanatait osztotta meg a rajongókkal.
Képek: Facebook.

Édesanyjától örökölte a szépségét Bogi

A fiatal énekesnő nemcsak tehetségével, de szépségével is hódít: utóbbiról egy fotó kapcsán derült ki, hogy édesanyjától örökölte. Nézd meg te is!

Ezt is szeretjük