Torokszorító látvány fogadta az orosz nőt, amikor benyitott a vécébe: ez tárult a szeme elé

Nem hitt a szemének a nő!

Boa a vécében
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Igen kellemetlen élményben volt része nemrég egy moszkvai nőnek, amikor belépett a mosdójába, és megpillantott a vécécsészében egy váratlan jövevényt.

Boa a vécében

A vécében ugyanis egy kifejlett fehér boa ejtőzött. A mosdókban felbukkanó kígyók talán nem számítanak hírértékűnek olyan országokban, mint például Ausztrália vagy Brazília, de a moszkvai metropolisz közepén felbukkanó óriáskígyó igencsak meglepő látványt nyújtott. 

Az orosz nő szinte sokkot kapott, amikor meglátta a vécéjében tekergő, hófehér kígyót. Azonnal becsapta az ajtót, és értesítette a hatóságokat, számolt be a News18.

Mint később kiderült, a kígyó az épület egyik másik lakosának a háziállata volt, és a lefolyócsövön keresztül jutott át a lakásba. 

A SHOT nevű Telegram-oldal információi szerint a kígyó tulajdonosa átmenetileg a fürdőszobájába vitte az állatot, amíg kitisztította annak terráriumát. A kíváncsi hüllő azonban nem tudott egy helyben megmaradni, inkább felfedezőútra indult, és a kád lefolyóján keresztül bejutott a csőrendszerbe, onnan pedig a pórul járt nő vécéjébe. 

A boa egyébként két éve már egyszer megszökött a terráriumából, akkor a lépcsőházban rémisztett halálra egy másik lakost. 

Miután a rendőrség kiért a helyszínre, készítettek néhány fotót az albínó állatról, majd felhívtak egy kígyószakértőt, mielőtt eltávolították volna az állatot a vécécsészéből. Egy másik felvételen a rendőrök már vidáman pózolnak a vécéből kihalászott, kalandvágyó jószággal. 

Arról nincsenek információk, hogy a kígyó tulajdonosa kapott-e valamilyen büntetést, miután másodszor is zűrzavart okozott a panelházban a „kis kedvence”. 

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Furcsa mozgást és hőt érzett a vámos egy férfi bőröndjében a kairói reptéren: sokkot kapott, mikor belenézett a csomagba

Hihetetlen, hogy mi lapult a csomagban.

Elolvasom

Kiemelt képünk illusztráció, forrás: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük